reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Więc Tak. Przeplakany wczorajszy cały dzień, dzisiaj połowa dnia. Rozwalony laptop na Amen. Mieszkanie wysprzatane. Pranie zrobione.

Wizyta ustalona . Za tydzien Wyjazd do Pl do kliniki po nowe leki , nowy plan działania.
Za 4 tygodnie powrót po kolejnego malucha!
Ostatni raz!!!!!.
Z pewnością ostatni bo później możesz co jedynie po rodzeństwo tam wrócić [emoji10] tym razem się uda na pewno

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
my to samo odkładalismy dziecko a bo czas mamy trzeba sie wyszalec a trzeba sie dorobic.. i co po 7 latach maz ciezko chory bo tyrał jak głupi w pracy a ja nie moge zajsc .. zostało in vitro 9 lat odwlekalismy :(... gdybym mogła cifnac czas odrazu po slubie bym zaczeła sie starac...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kochana nie wiadomo jakby to było, nie macie sobie co robić wyrzutów - my się staramy od ślubu - ponad 7 lat i tez gucio z tego, czasem mam wqrwa, że nie pojeździłam gdzieś po świecie, nie pozwiedzałam, źle trafiłam na lekarza, nie było nikogo kto by mna potrząsnął i powiedział jak ta obecna moja dr - tamto leczenie nie było w ogóle skuteczne, bo nie reagowałam na leki, za długo to trwało!! Jedyne co zwiedziłam to mnóstwo poczekalni i gabinetów:/ Jakbym miała mniej czasu (mam na myśli np teraźniejszy mój wiek, gdzie już naprawdę czuję ciśnienie) to może tez od razu zmieniłabym tego dziada wcześniejszego, a nie wierzyła w jego puste słowa... a teraz doszło do tego, że sama sprawdzam lekarzy i tak jak dziś - potrafię zaskoczyć na wizycie :D biedak nie mógł nadążyć z wpisywaniem w komputer tego co mówiłam i kilka razy musiałam powtarzać niektóre rzeczy:D

Mam pytanie. Klinika gwarantuje mi 3 zarodki. Dwa mi podano i dwa zostały bo w sumie miałam 4. A jesli żaden z 2 się nie rozmrozi prawidłowo to co wtedy skoro jeden jeszcze mi się należy wg. Umowy ?
Dziwna gwarancja ale wiesz może mają pewność że się przynajmniej jeden rozmrozi teraz są takie sposoby że moja klinika gwarantuje że każdy się prawidłowo rozmrozi bo korzystają z jakiejś cudownej metody

Więc Tak. Przeplakany wczorajszy cały dzień, dzisiaj połowa dnia. Rozwalony laptop na Amen. Mieszkanie wysprzatane. Pranie zrobione.

Wizyta ustalona . Za tydzien Wyjazd do Pl do kliniki po nowe leki , nowy plan działania.
Ostatni raz!!!!!.
Plan jest zayebisty :D Ale to ostatnie zdanie "ostatni raz" - to rozumiem, że chcecie tylko jednego bobaska? Bo wierzę, że ten następny się uda!!! Nie rezygnuj ze swoich marzeń, dużo juz wycierpiałaś ale każda porażka dodaje siły do kolejnej próby - nie jesteś sama - jesteśmy tu z tobą!! :) i razem siedzimy w tym g*wnie. Ale kochaniutka nie poddajemy się, walczymy dopóki się nie uda. Siły się na pewno znajdą - jak ci będzie brakowało to my ci dodamy, a finanse to i spod ziemi, ale też można wykopać ;)

no u nas nie mamy dostepu do embriologa .. dziwne to dla mnie .. mam kontakt tylko z ginekologiem .. zaczyna mnie to wszystko denerwowac bo wy wszystko macie na tacy a ja czuje jakby mnie w jajo robili .. i dziwne to wszystko ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja lecze sie we Francji i mi tez listownie podali tylko.ilosc zamrożonych zarodkow i w jakim.dniu

Dziwna gwarancja ale wiesz może mają pewność że się przynajmniej jeden rozmrozi teraz są takie sposoby że moja klinika gwarantuje że każdy się prawidłowo rozmrozi bo korzystają z jakiejś cudownej metody

Ogólnie było 12 komórek.
Zaplodnilo się 10.
Dwa mi podano
Dwa zamrozili.
6 zostawiono do 5 doby, nie dotrwal żaden .
Podchodzę do programu ż gwarancja 3 wysokiej klasy zarodków ale tak naprawdę o ich klasie nie wiem nic czarna magia.

Plan jest zayebisty :D Ale to ostatnie zdanie "ostatni raz" - to rozumiem, że chcecie tylko jednego bobaska? Bo wierzę, że ten następny się uda!!! Nie rezygnuj ze swoich marzeń, dużo juz wycierpiałaś ale każda porażka dodaje siły do kolejnej próby - nie jesteś sama - jesteśmy tu z tobą!! :) i razem siedzimy w tym g*wnie. Ale kochaniutka nie poddajemy się, walczymy dopóki się nie uda. Siły się na pewno znajdą - jak ci będzie brakowało to my ci dodamy, a finanse to i spod ziemi, ale też można wykopać ;)
Długów mam tyle że lepiej nie mówić.

reklama

Ostatni raz!!!!!.

O to, to, to. Plan ustalony I teraz odliczanie do wizyty :)

Do góry