Jotka_
Fanka BB :)
Gdzie ta fotk a!!!!! =D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj fotkę i fluidki ciążowe. [emoji6]Test zrobimy 3 dni przed miesiączka ale jest druga kreska blada ale jest![]()
Zrób mi prezent na urodziny i pokaż w sobotę dwie kreski [emoji6]@ONAONAONA prosze rowniez o wpisanie mnie na liste, Boze przerazilam sie waszym wiekiem a raczej swoim bo bede najstarsza na tej liscieale co tam wpisuj, ktos musi byc najstarszy, bede wam matkowac hihihi
Monika, wiek 36, cykl staran nie wiem w sumie kolo 2 lat wiec napisz 24,O matko jak to strasznie brzmi
, ostatnia @ 3.10, testowanie okolo weekendu wiec 28.10, starania o drugie dziecko, leki Clo.
Dzieki![]()
Szalik, czapka, rękawiczki, kalesony na dupe i ona przód zdobywać świat [emoji123]![]()
Mój widok zza okna :-/ piździ okropnie a wyjść do pracy musialam
![]()
![]()
Sciagnelam sobie krokomierz. Wlacze w robocie i zobaczymy ile przełażę w te 8 godzin heheSzalik, czapka, rękawiczki, kalesony na dupe i ona przód zdobywać świat [emoji123]
...marzenia mają wielką moc...
Eh, żeby czasem z kilometra płacili to bym milionerką była. [emoji4]Sciagnelam sobie krokomierz. Wlacze w robocie i zobaczymy ile przełażę w te 8 godzin hehe
![]()
![]()
Monia już nie mów, że najstarsza bo jest kilka dziewczyn bez wpisanego wieku, a poza tym nie przesadzaj bo młoda dupa jesteś@ONAONAONA prosze rowniez o wpisanie mnie na liste, Boze przerazilam sie waszym wiekiem a raczej swoim bo bede najstarsza na tej liscieale co tam wpisuj, ktos musi byc najstarszy, bede wam matkowac hihihi
Monika, wiek 36, cykl staran nie wiem w sumie kolo 2 lat wiec napisz 24,O matko jak to strasznie brzmi
, ostatnia @ 3.10, testowanie okolo weekendu wiec 28.10, starania o drugie dziecko, leki Clo.
Dzieki![]()