reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wynik testu z krwi - negatywny :-:)no:. Ale tabletek na wywołanie też mi nie chcą dać. Szlag mnie trafi :wściekła/y:. Może dadzą mi coś najszybciej w przyszłym tygodniu. A do tego czasu ja chyba padnę, a piersi mi pękną.
Czyli nie jestem w ciąży laseczki :sorry2:. A @ ni widu, ni słychu.
Tak wogóle to nie do końca tą lekarkę zrozumiałam. Mówię jej,że potrzebuję jakiś tabletek bo to już 44 dc, a ona, że muszę czekać. Tylko na co może mi ktoś powie :wściekła/y::angry:. Coś tam chyba gadała,że czasami @ może się opóźniać o kilka tyg.

reklama
Dorotko, skarbie, przykro mi, ze to jednak nie fasolka :-( .

A u mnie no coz bez zmian, temp. typowo nie ciazowa.. 36,5 ale za to szyjka miekka i otwarta, ale sluziku brak, wiec znowu nic nie wiem.....

Spoko laseczki. Wiele wskazywało na to,że to jednak nie fasolka ;-). Byłam w aptece. Luteiny tutaj nie mają. Tylko Duphaston i to oczywiście na receptę. Czuję się źle. Więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-D. Teraz mogę spokojnie wziąść tabletki i się konkretnie kurować. Oczywiście zrobiłam przed chwilką ostatni teścik ciążowy :-p żeby być na 200 proc pewna,że jednak to nie fasolka i że nie zaszkodzę jej lekami, haha. Negatywny, więc biorę zaraz serię tabletek i czekam na uzdrowienie. Może sobie popiję z kilka dni z rzędu to może się odstresowię i wreszcie dostanę tą cholerną @ :angry::-p:wściekła/y:;-):tak::tak:. Cycki mi odpadną jak nic z bólu

podobno ciepla kapiel to na 100% nawet kiedys nasza pielegniarka w pracy mowila
a winko ponoc tez ale chyba kazdy alkohol bedzie ok bo rozzedza krew a to o to min chodzi
opij sie a co:-) za miesiac juz nie bedziesz mogla ;-)

Ok dziewczyny. Może mi się poszczęści i wreszcie skończy się ten koszmar. Same przytulanka niestety nie wywołały, ale może z alkoholem i gorącą kąpielą sie uda

reklama
podobno ciepla kapiel to na 100% nawet kiedys nasza pielegniarka w pracy mowila
a winko ponoc tez ale chyba kazdy alkohol bedzie ok bo rozzedza krew a to o to min chodzi
opij sie a co:-) za miesiac juz nie bedziesz mogla ;-)

Urżnę się dzisiaj jak nigdy :-p:-). Tylko poczekam na męża bo ktoś musi się zająć dzieckiem:rofl2: i zaprowadzić mnie do łóżka ( nie wiem jak zareaguję bo ja nie pijam alkoholu, ewentualnie bardzo rozcieńczony drink na całą noc :szok:)

Do góry