Dzieki za zainteresowanie :-) No narazie karmie piersia tylko, ale chyba to dobre sie skonczy
rozmawialismy juz z facetem no i doszlismy do wniosku ze trzeba bedzie dokarmiac, od poczatku mamy problemy z przybieraniem na moim mleczku, na dodatek zdarza sie ze mi placze po jedzonku, tak bardzo, ale dam smoka to sie uspakaja i potrafi 3 godz na cycu utrzymac... oby tylko sie udalo karmic wiekszosci moim mlekiem jak najdluzej,.. szkoda ze mi laktator siadl to zaraz bym siadla i sie doila przynajmniej pila by moje mleczko ciagle moze sobie nie moze uciagnac
...
w kazdym badz razie bedzie miala oferowana butelke po cycu jak bedzie mi marudzic/plakac jeszcze i jak bedzie chciala niech zje a jak nie tzn ze osbie pojadla z cyca i juz chyba nie moga sie przejesc takie Dzieci ?
rozmawialismy juz z facetem no i doszlismy do wniosku ze trzeba bedzie dokarmiac, od poczatku mamy problemy z przybieraniem na moim mleczku, na dodatek zdarza sie ze mi placze po jedzonku, tak bardzo, ale dam smoka to sie uspakaja i potrafi 3 godz na cycu utrzymac... oby tylko sie udalo karmic wiekszosci moim mlekiem jak najdluzej,.. szkoda ze mi laktator siadl to zaraz bym siadla i sie doila przynajmniej pila by moje mleczko ciagle moze sobie nie moze uciagnac
...w kazdym badz razie bedzie miala oferowana butelke po cycu jak bedzie mi marudzic/plakac jeszcze i jak bedzie chciala niech zje a jak nie tzn ze osbie pojadla z cyca i juz chyba nie moga sie przejesc takie Dzieci ?
moje dziecko jeszcze nigdy nie jadło z dwóch piersi, bo mu nie trzeba, ja mam tyle mleka, że chyba spokojnie troje wykarmiłabym, a on nie chce jeść, myślałam że może mu moje mleko nie smakuje ale z butelki jest jeszcze gorzej. A na złośliwość losu pewnie jakby był głodomorem to ja bym wtedy mleka nie miała.

moze jednak Jej troche brakuje, teraz mam wyrzuty ze Jej nie dawalam wczesniej, ze moze biedna glodna chodzila spac :-(a pozniej co godzine sie budzila...