Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@OHara i jak tam @sie rozkrecila???
Czyli najlepiej w czwartym dniu okresu idź do laboratorium na pobranie krwi naczczo musi byćMam skierowanie na: prolaktyne, testosteron, 17-beta-estradiol, LH, DHEAS, AMH, FSH i jakiś androstendion [emoji23] czarna magia dla mnie, nie ogarniami mam to zrobić mdzy 3 a 5 tym dniem cyklu
![]()
Dawaj fotkę! Jak wszystko na foto to wszystko! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ta, rozkręciła się na dobre, chcecie fotkę? [emoji23][emoji23][emoji6][emoji6]
hahaha Ty to jestes aparatka, zawsze mnie rozbawiszTa, rozkręciła się na dobre, chcecie fotkę? [emoji23][emoji23][emoji6][emoji6]
Hahaha je**AM [emoji3][emoji3][emoji3]hahaha Ty to jestes aparatka, zawsze mnie rozbawiszwogole z tego co zdazylam cie poznac to chyba troche podobne do siebie jestesmy, tzn troszke stukniete
bez urazy oczywiscie
![]()
I znowu mnie rozbawilas hahaha az M sie pyta co mi tak wesolo jest hehehTa, rozkręciła się na dobre, chcecie fotkę? [emoji23][emoji23][emoji6][emoji6]