Ewarut
Fanka BB :)
Jak nie jak tak. Kto jak nie my będziemy się rozumieć.Tylko staraczka zrozumie staraczkę :-)
![]()
![]()
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak nie jak tak. Kto jak nie my będziemy się rozumieć.Tylko staraczka zrozumie staraczkę :-)
![]()
![]()
Jak ja bym tak pytała to codziennie byłby kurczak w różnych postaciach i w międzyczasie spaghetti. Nie ważne czy to obiad czy kolacja.Mowie synus co dzis na kolacje robimy a on salatka z tunczykano to ide robic
Moja córa identycznie. Ciagle by tylko makaron z kurczakiem albo ryż po chińskuJak ja bym tak pytała to codziennie byłby kurczak w różnych postaciach i w międzyczasie spaghetti. Nie ważne czy to obiad czy kolacja.
...marzenia mają wielką moc...
A jak robisz ryż po chińskuMoja córa identycznie. Ciagle by tylko makaron z kurczakiem albo ryż po chińsku
![]()
![]()
Haha czasami ide na latwizne i sos robie z torebki a warzywka mrozone a czasami sama jakis sosik machne tylko jak sos robię sama to zawsze inny smak mi wychodzi :-) bo z przepisów nie korzystam raczej wole po swojemuA jak robisz ryż po chińsku
Mnie tak mdli ze dwa dni w miesiącu, ale widzę że ja to zielona jestem w tych dc, objawach owulacji i tych innych więc nie wiem czy to się zbiega ze sobą.Miała któraś z Was może tak, że w czasie owulacji oprócz bolącego podbrzusza ciągnięcia to lekkie mdlenie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale warzywa te mrożone ?Haha czasami ide na latwizne i sos robie z torebki a warzywka mrozone a czasami sama jakis sosik machne tylko jak sos robię sama to zawsze inny smak mi wychodzi :-) bo z przepisów nie korzystam raczej wole po swojemu
![]()
![]()
No tak mieszanka chińska z grzybkami ale jak to jem to grzybki zawsze na bok hehe bo nie lubieAle warzywa te mrożone ?
Dziękujemy za fluidy [emoji173][emoji179]Wysyłam fluidy ![emoji176] [emoji176] [emoji176] trzymajcie się dziewczyny [emoji182]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom