monia36
Fanka BB :)
O moja tak samo jak ja stuknieta kolezankaPiąteczek, ze ho ho! Właśnie oglądamy frankensteina [emoji23] ale mam ekscytujące życie z moim zwariowanym mężem [emoji16][emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O moja tak samo jak ja stuknieta kolezankaPiąteczek, ze ho ho! Właśnie oglądamy frankensteina [emoji23] ale mam ekscytujące życie z moim zwariowanym mężem [emoji16][emoji6]
Ja z M mamy zaplanowane seanse 2 i 3 części Laleczki Chucky :-)
![]()
![]()
A ja do 22 sama siedzetzn z puszka piwa
i w tv nic nie ma
chodzcie na piwko do mnie
![]()
Tez tak czujeChętnie bym się z tobą napiła, coś czuje ze dobrze by się nam razem piło![]()
Ja tam lubię horrory a im późniejsza pora tym lepiej je się ogląda. A czasami horror mam na żywo jak patrzę w lustro po obudzeniu :-)Oszkurwa to jesteście bardziej szaleni od nas![]()
Bu haha,to ja mam to samo, a horrorow nie lubie za bardzo strachliwa jestemJa tam lubię horrory a im późniejsza pora tym lepiej je się ogląda. A czasami horror mam na żywo jak patrzę w lustro po obudzeniu :-)
![]()
![]()
I tylko nocy bedzie malo, bo dziecko będzie często wstawalo hehe tak mi się skojarzylo do rymuA tak na prawde , ja wiem ze to tylko takie tam gadanie ale super by bylo jakbysmy sie kiedys wszystkie gdzies spotkaly, cos mysle ze byloby " bedzie, bedzie zabawa, bedzie sie dzialo i tylko nocy bedzie malo......."![]()