monia36
Fanka BB :)
O moja tak samo jak ja stuknieta kolezankaPiąteczek, ze ho ho! Właśnie oglądamy frankensteina [emoji23] ale mam ekscytujące życie z moim zwariowanym mężem [emoji16][emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O moja tak samo jak ja stuknieta kolezankaPiąteczek, ze ho ho! Właśnie oglądamy frankensteina [emoji23] ale mam ekscytujące życie z moim zwariowanym mężem [emoji16][emoji6]
Ja z M mamy zaplanowane seanse 2 i 3 części Laleczki Chucky :-)
![]()
![]()
A ja do 22 sama siedzetzn z puszka piwa
i w tv nic nie ma
chodzcie na piwko do mnie
![]()
Tez tak czujeChętnie bym się z tobą napiła, coś czuje ze dobrze by się nam razem piło![]()
Ja tam lubię horrory a im późniejsza pora tym lepiej je się ogląda. A czasami horror mam na żywo jak patrzę w lustro po obudzeniu :-)Oszkurwa to jesteście bardziej szaleni od nas![]()
Bu haha,to ja mam to samo, a horrorow nie lubie za bardzo strachliwa jestemJa tam lubię horrory a im późniejsza pora tym lepiej je się ogląda. A czasami horror mam na żywo jak patrzę w lustro po obudzeniu :-)
![]()
![]()
I tylko nocy bedzie malo, bo dziecko będzie często wstawalo hehe tak mi się skojarzylo do rymuA tak na prawde , ja wiem ze to tylko takie tam gadanie ale super by bylo jakbysmy sie kiedys wszystkie gdzies spotkaly, cos mysle ze byloby " bedzie, bedzie zabawa, bedzie sie dzialo i tylko nocy bedzie malo......."![]()