reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
U nas też najlepsze okazały się Bambino, a do tego są jednymi z najtańszych. Ostatnio skusiłam się na chusteczki Pampersa i mała jest cała czerwona od nich :wściekła/y:Wracamy więc do sprawdzonych Bambino.
My używamy chusteczek Pampers i dla mnie są rewelacyjne, a Wiktoria nigdy nie miała od nich uczulenia ani nie była czerwona.

My używamy chusteczek Pampers i dla mnie są rewelacyjne, a Wiktoria nigdy nie miała od nich uczulenia ani nie była czerwona.

A u nas już drugi raz mała jest cała czerwona od Pampersów :baffled: Na początku myślałam, że może dlatego, że jest malutka i jeszcze wrażliwa. Teraz miałam nadzieję, że skoro jest starsza to już nie będzie takiej reakcji, ale niestety - powtórzyło się :eek:

ostatnio w sklepie zabrakło Jelpa, więc kupiłam Lovela i muszę przyznać że ten proszek jest świetny:tak: super pachnie i jest tańszy niż Jelp:tak: naprawde mogę polecić

ostatnio w sklepie zabrakło Jelpa, więc kupiłam Lovela i muszę przyznać że ten proszek jest świetny:tak: super pachnie i jest tańszy niż Jelp:tak: naprawde mogę polecić
dobrze wiedziec bo ja teraz jade pierwszy raz z Vaneska do pl i zupelnie bym nie wiedziala jaki proszek kupic :zawstydzona/y:

Ja używam Lovelę :tak:
Natomiast zastanawiam się czy nie zacząć powoli przechodzić na zwykły proszek ...
Na próbę wyprałam jedno body w naszym proszku i nie zauważyłam żadnej reakcji :-p

Ja używam Lovelę :tak:
Natomiast zastanawiam się czy nie zacząć powoli przechodzić na zwykły proszek ...
Na próbę wyprałam jedno body w naszym proszku i nie zauważyłam żadnej reakcji :-p
Ja używam Bobasa i też jestem zadowolona :tak: I też wyprałam kilka rzeczy małego w naszym proszku (Vizir) i nie zauważyłam żadnej negatywnej reakcji :tak:

reklama
Co do proszku, to ja używam Lovelę i płyn Lenor Sensitive.

Doszło wreszcie nasze nosidełko. Bardzo wygodna rzecz :tak:. Dzisiaj rano (podobno, bo ja spałam) teściowa gotowała owsiankę, a mały jej spał w nosidełku :-).

Któraś z Was chyba pisała, że ma wózek Qunny Speedy SX? Interesuje mnie opinia na jego temat, bo zastanawiam się nad kupnem. A może macie jakieś inne propozycje (Mutsy odpada, za drogi ;-)). Podoba mi się bardzo Jane Slalom Pro, ale 1700 zł kosztuje :-(.

Do góry