Sandi
Fanka BB :)
Kupiłam Wiktorii kulę do raczkowania, jest super. Córcia jest zachwycona. Simba Baby - Kula do raczkowania - 15 melodii !!!! (228451571) - Aukcje internetowe Allegro
fajowa tak ula

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiłam Wiktorii kulę do raczkowania, jest super. Córcia jest zachwycona. Simba Baby - Kula do raczkowania - 15 melodii !!!! (228451571) - Aukcje internetowe Allegro
My używamy chusteczek Pampers i dla mnie są rewelacyjne, a Wiktoria nigdy nie miała od nich uczulenia ani nie była czerwona.U nas też najlepsze okazały się Bambino, a do tego są jednymi z najtańszych. Ostatnio skusiłam się na chusteczki Pampersa i mała jest cała czerwona od nichWracamy więc do sprawdzonych Bambino.
ja z kolei urzywam Jonsona i jestem zadowolonaMy używamy chusteczek Pampers i dla mnie są rewelacyjne, a Wiktoria nigdy nie miała od nich uczulenia ani nie była czerwona.
My używamy chusteczek Pampers i dla mnie są rewelacyjne, a Wiktoria nigdy nie miała od nich uczulenia ani nie była czerwona.
dobrze wiedziec bo ja teraz jade pierwszy raz z Vaneska do pl i zupelnie bym nie wiedziala jaki proszek kupicostatnio w sklepie zabrakło Jelpa, więc kupiłam Lovela i muszę przyznać że ten proszek jest świetnysuper pachnie i jest tańszy niż Jelp
naprawde mogę polecić
Aga kup sobie proszek Lovela i płyn do płukania naprawde wszystko ślicznie pachnie i jest mięciutkie:-)dobrze wiedziec bo ja teraz jade pierwszy raz z Vaneska do pl i zupelnie bym nie wiedziala jaki proszek kupic![]()
ostatnio w sklepie zabrakło Jelpa, więc kupiłam Lovela i muszę przyznać że ten proszek jest świetnysuper pachnie i jest tańszy niż Jelp
naprawde mogę polecić
Ja używam Bobasa i też jestem zadowolonaJa używam Lovelę
Natomiast zastanawiam się czy nie zacząć powoli przechodzić na zwykły proszek ...
Na próbę wyprałam jedno body w naszym proszku i nie zauważyłam żadnej reakcji![]()