reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Sandra wow :-)
ja pewnikiem jutro ugotuję coś swojego Piotrusiowi...

dziś dostał pół bułeczki z masełkiem i szyneczką. zjadł kilka kawałków a potem zaczął pluć i skończyło się na kaszce.
no, ale powoli do przodu :tak:

reklama
Zupke po ugotowaniu mozesz podac dizecku w dniu ugotowania i nastepnego dnia, na trzeci juz nie, wiec lepiej zagotowac...
Czyli mam zakrecic sloiczek, dac go do gory nogami i wstawic do garnka z gotujaca sie woda? :confused: Ciemna jestem jezeli chodzi o cos takiego. Jak dlugo trzeba to trzymac na piecu?

Sandra ja od zagotowania trzymam ok. 15 minut a co do kaszki to z babnanami i sucharka mi jest z Bobovity innych nie kupuje , z Nestle mi sie robiły grudki a z Humany w naszym realu nie ma więc zostaliśmy przy bobovicie:-p

Ewa, a makrele to taka w calosci wedzona kupujesz, tak? U nas narazie ryby sa w formie dan sloiczkowych.

tak, w całości:-)
narazie podałam jej niewielką ilość tej rybki, ale z czasem zacznę podawać troszke więcej:tak::tak:
A ja wczoraj poszalalam, pojechalam do Auchan i nakupilam miesiw i warzyw i porobilam Sarze cala szuflade zamrazarki poporcjowanych skladnikow na rozne dania :-) Do polnocy nad tym siedzialam, ale mysle, ze na ponad miesiac na pewno tego starczy :tak::-)

o maj gasz:szok::szok: sandra jesteś the best:tak::tak: wielkie brawa:):)

za to babnanowa z sucharkami zazerała by sie codziennie

u nas identycznie - ta bananowa mleczno-pszenna z sucharkami (z bobovity) góruje

Sandra ja od zagotowania trzymam ok. 15 minut :-p
I ma sie caly czas woda gotowac :confused: Czy sie wylacza piec po zagotowaniu? Kurde, sorry ze tak truje, ale nie chce gotowac po to, zeby do kosza poszlo wszystko :-p

Chyba wyprobuje ta kaszke bananowa skoro taka pyszna :tak: Z Bobovity to u nas na 1. miejscu Stracciatella :tak::-)

A u nas z nowosci była podana zupka pomidorowa z ryżem która została zaakceptowana:tak:i pierwszy raz podalam serek Bakuś którego zjadła z wielkim apetytem ale reakcja po zjedzeniu była zawrotna.........chlusnęło z niej jak z fontanny. Więc na razie Bakusiom mówimy nie.:no:

reklama
Do góry