Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To juz zglupislam co spowodowalo ze cykl mi sie skrocilBralam niecaly miesiac. Raczej nie wydaje mi sie, one maja wlasnie "dobrze wplynac" na cykl, regulujac.go miedzy innymi.
Cześć Dziewczyny...u mnie zaczęło sie juz plamienie przed @ wiec kolejny cykl do d...[emoji30]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A koncert masz w lipcu czy sierpniu?@lili78. Smutno, ale należy walczyć dalej.
W tym cyklu juz chyba do was dolacze dziewczyny.. choć jeszcze bije sie znie myślami .
Czemu taki nastroj masz? Cos sie stalo?Witam się wtorkowo. Smutna, zła, odwołała i wykończona. =( to będzie ciężki dzień
Witam się wtorkowo. Smutna, zła, odwołała i wykończona. =( to będzie ciężki dzień
W sierpniusensie 12tego. A w tym nastepnym cyklu temin planowo bylby okolo 25-7ego wiec stosunkowo dosc bliskoA koncert masz w lipcu czy sierpniu?