meg86
Fanka BB :)
To mnie uspokilas i wyjasnilas bo ja mam na przedniej scianie i myślałam że to jest to przodujace... Ale mam na nim torbiel więc i tak muszę dużo leżeć. Też mało co czuje ruchy bardziej ręką czuje wypukłe niż jakieś bąbelki i wydaje mi się że serduszko Też ręką czasami czuje.Wiesz co nie mówił za bardzo nic dowiedziałam się 2 tyg temu jak byłam w szpitalu od lekarza że łozysko jest na przedniej scianie.Pozniej poszłam do swojego gin na wizytę z wypisem to na USG powiedział że faktycznie jest łozysko na przedniej scianie ale to nie jest nic zlego,i badal ginekologicznie to mowil ze jest jest wysoko i ze mozna odczuwac słabiej ruchy i faktycznie odczuwam słabiej.Jak przyłoże reke do brzucha to czuje jak pika serducho ale to moje to dość mocno czuje nawet jak leże a to coś tam poczuje jakby sie przemieszczał takie bulgotanie nawet podczas siedzenia ,a moj mały to na USG jest ruchliwy a ja tego az tak nie czuję przez to łozysko.Gorzej jak by było łozysko przodujace a jak jest na tylnej scianie lub przednej to nic takiego.Mój brzuch jest tez dosc smieszny bo mam go nizej troszkę ale to chyba od tego że moj maly tak jest ułozony wiecznie![]()