reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Mi się casualplay bardzo podobał na zdjęciach i ostatnio miałam okazję widzieć go 2 razy na żywo - jakaś babka u nas w mieście nim jeździ - i jest całkiem spoko :tak:

Mi się casualplay bardzo podobał na zdjęciach i ostatnio miałam okazję widzieć go 2 razy na żywo - jakaś babka u nas w mieście nim jeździ - i jest całkiem spoko :tak:
Wydaje mi się, że on jest głównie spacerowy, a gondola jest tylko dodatkiem i może faktycznie z gondola wygląda dziwnie, bo w porównaniu do innych wózków wielofunkcyjnych jest rzeczywiście niski. Natomiast w porównaniu do klasycznych spacerówek wcale niższy nie jest moim zdaniem. Natomiast okazało się, że są straszne różnice w cenach, bo w sklepie o mało nie kupiliśmy go za 1430 zł, a w internecie sprzedają za 1269 (ten sam sklep :szok:).

Tak zrobię, chociaż mam swego rodzaju dylemat moralny, bo trafiliśmy w tym sklepie na bardzo fajnego sprzedawcę, który nam zaprezentował chyba 6 modeli wózków, każdy składał i rozkładał, udzielał bardzo rzetelnych informacji (np. powiedział, że S6 w przeciwieństwie do S4 nie ma amortyzacji na przednich kołach, na co bym sama nie wpadła). No i to dzięki niemu wybraliśmy ten wózek, bo wcześniej w ogóle nie braliśmy go pod uwagę. Innymi słowy chłopak zapracował na prowizję, a jak kupię w necie, to jej nie dostanie :-(. No ale nie będę przecież przepłacać o 170 zł...

Tak zrobię, chociaż mam swego rodzaju dylemat moralny, bo trafiliśmy w tym sklepie na bardzo fajnego sprzedawcę, który nam zaprezentował chyba 6 modeli wózków, każdy składał i rozkładał, udzielał bardzo rzetelnych informacji (np. powiedział, że S6 w przeciwieństwie do S4 nie ma amortyzacji na przednich kołach, na co bym sama nie wpadła). No i to dzięki niemu wybraliśmy ten wózek, bo wcześniej w ogóle nie braliśmy go pod uwagę. Innymi słowy chłopak zapracował na prowizję, a jak kupię w necie, to jej nie dostanie :-(. No ale nie będę przecież przepłacać o 170 zł...

A może idź do tego sklepu i powiedz, że wiesz, że w necie sprzedają dużo taniej....w ten sposób może dadzą ci taką samą zniżkę ;-)

Kupiłyście już jakieś kurteczki albo kombinezony na jesień i zimę? Ja kupiłam kurteczkę jak jeszcze byłam w ciąży, bo mi się bardzo podobała. Miał być chłopiec, więc brałam pod uwagę większe rozmiary:-), no i kurteczka (jak najbardziej dziewczęca - chyba miałam jakieś przeczucie:-D) będzie musiała poczekać na następną zimę, albo lato:-p

Kupiłyście już jakieś kurteczki albo kombinezony na jesień i zimę? Ja kupiłam kurteczkę jak jeszcze byłam w ciąży, bo mi się bardzo podobała. Miał być chłopiec, więc brałam pod uwagę większe rozmiary:-), no i kurteczka (jak najbardziej dziewczęca - chyba miałam jakieś przeczucie:-D) będzie musiała poczekać na następną zimę, albo lato:-p
Ja mam zimowy kombinezon, kupiłam na Allegro.

reklama
Do góry