reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

O... jeszcze mi sie przypomniało... podczas @ na bóle nie stosujcie leków na bazie ibuprofenu bo uszkadzaja komórki jajowe rozpoczynającego się cyklu. To samo z ketonalem.
Jak już to tylko paracetamol (typu apap).

;* dobrej nocy wszystkim! A jak się obudzimy to niech ktoś powita nas dwoma kreseczkami ;*

reklama
Migdały jak najbardziej. A wino...zależy czy bierze sie jakieś leki. Bo wiadomo przy niektórych nie powinno się. Jak stosuję clo to rezygnuję z winka :)
I winko koniecznie czerwone wytrawne lub półwytrawne.
A ananas tylko po 1 plastrze (1-2cm) i tylko przez te 4 dni. Bo nadmiar rozmiękcza endo :*
A to po ostatniej tabletce clo nie powinno się pić winka? A to nie wiedziałam. Oczywiście podczas brania to już inna sprawa :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@zuzik85 Mega cenne rady. ;) A ja dziś miałam ochotę na ananasa, ale kolejki były za duże i wyszłam ze sklepu. W niedzielę chyba pojadę kupić. Myślę, że nawet każdej z nas nie zaszkodzi podjeść sobie to o czym napisałaś.
@kamka_84 trzymam kciuki za dobre wyniki i oczywiście za pozytywny test! :)

Czuję, że choróbsko się do mnie dobiera... :( Czas już położyć się do łóżka. Jedyna chyba dobra wiadomość na dziś u mnie, to taka, że samochód mamy naprawiony.

Cześć dziewczyny :) my dziś remont sypialni a pózniej dwie imprezki w moim wydaniu bezalkoholowe bo jeszcze dziś i jutro biore clo. Miłego dnia :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@nata$za88 Hej! Wczoraj tabletka na gardło póki co uśpiła drapanie, może będzie dobrze. :D
@encirclede dziękuję [emoji813]
@wisienka94 życzę udanej imprezy!

Kurcze ale dziś pospaliśmy, ominęłam godziny brania tabletek. U nas też dalej remontowo, kuchnia ciąg dalszy... Jeszcze materiały ze szkoły trzeba wziąć i trochę się pouczyć bo za niedługo będziemy mieli egzaminy...
Jakieś plany na dziś dziewczyny?

reklama
Do góry