reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moje kochane pomocne koleżanki forumowe!!! Jakie pieluchy pierwsze najlepsze i gdzie cenowo najkorzystniejsze

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Pampers premium care 1 wiem ze w pl dziewczyny kupuje w lidlu lub biedronce ( najlepiej czekac sprawdzac offerty) bo chyba drogie ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czasem lepi miec znajomosci jednak to zle ze lekarz boi sie pielegniarki! Co to za uklady tam [emoji30][emoji30]liczy sie dobro pacjenta ....

E no aż tak nie jest, po prostu moja mama mówi co myśli, nie ważne komu, taka straszna nie jest, a ginekolodzy położnicy są u nas naprawdę w porządku

0?!? A one nie są <2.5 kg?

Wez paczke 0 i paczke 1 jesli na JuZ chcesz miec w torbie bo 0 do 2.700 chyba sa nie pamietam dobrze , i mam nAdZ ze tobie nie potrzebne dlatego pisalam nr 1;)), Ja fakt mialam 0 Ale szybko zmienilam na 1 bo 0 uciskaly ja I do teraz wole szersze za pepek bo jak kupka wielka To leci

0?!? A one nie są <2.5 kg?

Nie wiem nie pamietam ale 1 jej przeciekaly po bokach...i jakies 2 tyg bylismy na zerowkach. Ale kup 1 a w razie jakby byly za duze to zawsze maz moze podskoczyc kupic. Jakis nega zapasow tez nie ma co robic bo czesto odwiedzajacy dziecko przynosza pampersy. My jak skonczylysmy 1 i 2 i jak przeszlam na 3 to na dzien uzywalam dady a pampersy na noc

reklama
Nie No Ewcia jak już mnie postawią to on będzie przy mnie i malutkiej [emoji846]U nas nie może być przy cesarce nikt a do kangurowania dają tylko wcześniaczków donoszone dzieci odrazu ogarnia położna. Wlasnie oglądałam jakiś czas temu film o CC zagranica i w PL to nadal przepaść . Do granicy z Niemcami mam 80 km i tam już jest szpital gdzie CC wygląda jak u Ciebie i warunki są super ale nie mam meldunku w Niemczech i niestety nie da rady ale przy drugim będę coś myślała bo u nas dużo dziewczyn tam jeździ rodzic „po ludzku „

Ufff już myślałam że do szpitala bo nie wpuscisz hi
U mnie w szpitalu nie konguruje ten kto nie chce ... A mąż siedzi obok mnie za kurtynką i razem rodzimy:) może nawet przeciąć pepowine jak chce ( Ale nie chce ) położna ogarnia dziecko na sali pediatra przychodzi na salę nie oddam nikomu hi hi hi
Jak będą musieli do jakiegoś badania zabrać idę z nimi hi hi hi

Do góry