reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

Mój to jest nawet pierwszym poważnym chłopakiem już nie mówię o seksie ale wcześniej nie byłam w związku dłużej jak 2-3 miesiące. Cóż trafiałam na nieodpowiednich chłopaków a sama też młoda byłam więc wiadomo.
Inni za mną latali a ja czekałam na księcia z bajki i go mam :D

@Migdalove jak dobrze, że już nie musisz żyć w toksycznym związku i los dał Ci tak wspaniałego mężczyznę :)
Chyba każda z nas ma tego księcia z bajki. :)

Aż się boję mieć córkę wiedząc jakie pomysły mogą mieć nastolatki a tym bardziej takie zbuntowane. [emoji23] Chociaż ja i tak byłam z tych spokojnych bo nie lubiłam imprez, nie piłam nie paliłam i tak zostało do tej pory. :)

reklama
ja ogólnie miałam paru chłopaków przed moim mężem..wyszalalam się poznałam różne typy charakter y,łapałam życie garściami:)tak to nazwijmy:)każda taka znajomość mnie czegoś nauczyła. z moim mężem znajomość również zaczęła się od przyjaźni.znamy się lat 12 a małżeństwem jesteśmy 6lat.a zamieszkaliśmy po 4latach znajomosci.:)raz jest lepiej raz gorzej..ale dogadujemy się,kochamy i nie wyobrażam sobie na obecną chwilę być z kimś innym.ale życie pisze rozne scenariusze i nie wiem co będzie np za 10lat..

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam takie pytanie do was, czy podczas starań przeglądacie np w internecie jakieś dziecięce ubranka, wózki itp? Ja nawet już mam wybrany wózek, byliśmy w sierpniu w fajnym sklepie dziecięcym gdzie opowiadała nam o wózkach bardzo miła pani. :)
Nawet pokazała nam foteliki i tłumaczyła ich wady i zalety. :)
A mój kochany taki skupiony słuchał i oglądał furki. [emoji14]

Migdalove tak czasami sobie patrze;)mam syna a jak idę do sklepu z ubraniami dla dzieci przeglądam ciuszki dla małych dziewczynek:)bardzo chciałabym mieć córeczkę:)

Migdalove tak czasami sobie patrze;)mam syna a jak idę do sklepu z ubraniami dla dzieci przeglądam ciuszki dla małych dziewczynek:)bardzo chciałabym mieć córeczkę:)

Ja wczoraj w Tesco widziałam taki super zestaw jesienny bodziaków, jedne białe w zwierzaki w pomarańczowych kolorach liski, sówki itp, drugie granatowe w listki a trzecich nie pamiętam bo zobaczyłam śliczny zestaw świąteczny [emoji14]

reklama
Do góry