reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kredko ja mamoddzielna nianie. Tez jestem zadowolona.
1510499762-4450daa843d525b3-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale monitor to jest tylko do tego czujnika czy normalnie maaz jeszcze kamerke i uzywasz jako nianie elektryczna czyli takie 2w1

Dziewczyny z babysense 5 - czyli Wy macie osobne nianie z monitorkami tak?

Pogubolam sie w tym[emoji23]

Kamera jest polaczona z lozkiem I monitorem razem
O to ci chodzi;))?

Ja podekscytowana
Spotkalam Sie dzis z dziewczyna z forum asinka bylo super
Szkoda ze wy daleko ode mnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej Dziewczyny,

dawno się nie odzywałam, ale Was podczytywałam w trakcie karmień, gorzej z pisaniem, bo lepiej mi się pisze na kompie niż na telefonie:)
Moja Niunia w przyszłym tygodniu kończy 4 miesiące i przekroczyła już w tym tygodniu wagę 6 kg, czas szybko leci, bo wydaje mi się, że dopiero co urodziłam:), a część z Was dopiero co zaczynało ciążę, a już ją kończy:)
Moja Mała prawie cały czas na rękach - każde odłożenie kończy się rykiem, próbuję różnych sposobów żeby mieć chociaż chwilę dla siebie, ale jest to możliwe tylko wieczorami, gdy wpadnie w głęboki sen i tylko wtedy śpi w łóżeczku.
@Pixie_Dixie gratuluję, cały czas mocno trzymałam za Ciebie kciuki:)
@Peugeotka36 gratuluję naturalnego Cudu:)
Ja już tęsknię ca brzuszkiem i już chciałabym następnego Słodziaka:)

Do góry