reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

reklama
1510599856-822dac742b690d68-aaaaaa.jpeg

Paznokietki zrobione. Trochę czasu mi to zajęło ale jestem samoukiem i staram się jak mogę nie wyjeżdzać na skórki :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wieczorem, widzę ze nie tylko ja narzekam na dziwne bole po ovu przed @
Być może i wczesniej mnie cos tam kulo ale przewrażliwienie staraczkowe tworzy objawy ciążowe [emoji14] kto testuje ze mna w sobotę? Nie mogę sie głupia doczekać :-o
Jaaaaa ! Ale mi w sobotę jeszcze może nie wyjść, jak nie wyjdzie powtarzam testowanie w poniedziałek następny :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wieczorem, widzę ze nie tylko ja narzekam na dziwne bole po ovu przed @
Być może i wczesniej mnie cos tam kulo ale przewrażliwienie staraczkowe tworzy objawy ciążowe [emoji14] kto testuje ze mna w sobotę? Nie mogę sie głupia doczekać :-o
Życzę Ci dwóch pozytywnych kresek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth Jarem o matko pierwsze słyszę takie imię ale cudowne jest !!

Jarema to forma ukraińska od księcia Wisniowieckiego z ogniem i mieczem ( jest taka scena jak Kozacy krzyczą na jarema [emoji7]) uwielbiam to imię [emoji173]️

leeleeth!!!!możesz mi powiedzieć jak Ty to wszystko ogarniasz???!!!mega szacun 5 dzieci i pragniesz mieć kolejne;)cudowna jesteś babka!!co na to Twój mąż?dziadkowie Wam pomagają?czy masz wogole czas dla siebie?jak to wszystko u Ciebie wygląda:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Po trzecim dziecku jakoś łatwiej jest, dwójkę mam już duża (19 i 12), a maluchy w przedszkolu a potem miedzy sobą sporo [emoji6]
Mój mąż to skupia sie na zarabianiu, i trochę zadaniowo podchodzi do dzieci. On ma je utrzymać i zapewnić byt itd takie wzorce rodzinne. Co do dziadków to nie mamy pomocy, moja mama jest chora poważnie i jedynie jak ma lepszy dzień to z dzieciakami poczyta bajki ale bardzo rzadko, a teściowie to uważają ze to nieprzyzwoite mieć tyle dzieci [emoji23]

@adiika a daj spokój ! Dopisz się do listy ! Ja też do starań jeszcze daleko bo 11 miesięcy ale na listę się dopisałam już hehe :)

Ja jestem na liście a nawet @ nie mam [emoji6][emoji23]

Dzień dobry :)
Hehe no ja też muszę 10kg nosić na rączkach :) a mały czort dopiero 7 miesięcy ma :D

Mój skończył dwa miesiące i wazy 7,5 kg [emoji15]
Ręce ni odpadają

Ja też mierze temp. Ale o dziwo mam piękne wykresy a lekarz mówi że owu nie ma. Mam faze niskich temleratur i po objawach typowo owulacyjnych mam piękny skok pozniej piękna faza wysokich no ale i tak dupa z tego wychodzi jak owu nie ma :(

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczynam mierzyć temp, ale na razie nic sie nie wychodzi. Za wcześnie jeszcze jest

Która pierwsza testuje? Przypomnijcie...

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Do góry