Nienawidze latać samolotem. Najgorsze co może być. Ale obiecałam mojemu że polecimy do Grecji no i byłam zmuszona we wrześniu jednak wsiąść do samolotu. Ehh przy starcie to płakałam normalnie. Dla mnie jest to straszne przeżycie!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uwielbiam latać samolotem, mogłabym codziennie do pracy latać [emoji3]
serio to sprzyja żeby mieć dziewczynkę?właśnie nie wiem czy mi to nie zostanie przepisane coś mi ta nazwa mówi.czemu Twój gin nie chce Ci tego przepisać?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, statystki mówią, że clo zwiększa o ileś tam % szanse na dziewczynkę.
Oczywiście, zwiększa także możliwość ciąży bliźniaczej oraz hiperstymulki
Jest ryzyko. Mój gin jest starej daty i uważa ze nie należy grzebać przy komórkach rozrodczych (tzn nie jest dobrze brać leki na jajeczka czy plemniczki )
Gdziekolwiek zerkałam prywatnie to USG około 100zł. Jeszcze jeden lekarz kobietę u nas w mieście nieźle potraktował, poszła do niego prywatnie w ciąży bliźniaczej i policzył jej za dwa badania USG zamiast za jedno. Ja chodzę na NFZ.
To w sumie niedrogo, u mnie wizyta 150 plus 50 usg
Wiesz co chyba rosna. Ostatnio mialam trzy, teraz dwa. 23 mm chyba mial jeden a drugi 17 mm. Tylko u mnie gorzej z peknieciem bo ostatnio pekl tylko jeden a przedostatnio zaden. Takze lekarz zalecil mi na pekniecie mycie podlog na kolanach![]()
[emoji23]pierwsze słyszę, ze mycie na kolanach pomaga na pęknięcie [emoji23][emoji23][emoji23]
Czuje, ze bede miec migrene, juz mi oko sniezy. Dzien z zycia wyjety. Miewa ktoras z was? Przerabana sprawa![]()
Miewałam swojego czasu. Przeszły mi gdy zaczęłam unikać wylanej kawy, czekolady w każdej postaci oraz stresu.
Ahh mężczyźni. Ja swojego pokochałam od przysłowiowego "pierwszego wejrzenia" i tak zostało do dzisiaj.
Wiecie kiedyś sobie obiecałam, że mój pierwszy raz będzie z kimś wyjątkowym i najlepiej pierwszym i ostatnim i cóż. Udało się![]()
Ja w moim tez sie tak zakochałam. Od pierwszego, i jakoś tak od pierwszej randki codziennie jesteśmy razem. A to już 20 rok nam idzie [emoji7]
I wciąż Go kocham
Dobra starczy tych żali. xD Teraz jestem szczęśliwa i tak zostanie. Niedługo może uda się, że zostaniemy rodzicami a wtedy szczęście chyba wyjdzie poza skalę.![]()
Będzie pięknie [emoji173]️
Działaj działaj nie na forum siedzisz [emoji6]
To powodzenia Wam życzę, oby było jak sobie marzycie!My jesteśmy niewierzący więc jakbyśmy mieli brać dwa śluby to ten ważniejszy byłby humanistyczny tak jak dla wierzących kościelny. Ale to jeszcze czas, musimy na spokojnie przemyśleć. Też bym miała z byłym partnerem dzieciątko ale niestety była to ciąża pozamaciczna. Super prezent byłby dla dziadka! Dumny pewnie jak paw!
![]()
A co to ślub humanistyczny?
@KatiNails oo Martin też brałam pod uwagęogólniecto ja to z tych co lubią imiona które mało co się powtarzają, są takie "niespotykane" a zarazem nie jakoś wymyślnie przesadzone
@AniaS35 oo Jasiukiedyś chciałam tak po tacie dać
![]()
Ja rownież lubię oryginalne imiona ale nie udziwnione. Mam Janka, Jarema, Mikołaja, Witolda i Emila
Dla dziewczynki chciałabym Hania, Jagna, Dobrusia
A jeśli będzie chłopczyk to Beniamim albo Wojtuś [emoji173]️
Inka ekstraPokaż jak to wygląda
Ja bym chciała nauczyć się szycia na maszynie. Może kiedyś się uda![]()
Mi tez sie marzy maszyna i umiejętne jej używanie [emoji7]
Dopisałam się. My też zaczęliśmy przed ślubem, choć bez specjalnych starańAle miałam nadzieję urodzić przed 30 i udało się akurat 3 miesiące przed
A teraz planowałam ok. 3 lat różnicy między dziećmi (synek ma 17 miesięcy), ale z drugiej strony nie ma na co czekać. Mam 31 lat, mąż 34 a chcielibyśmy trójeczkę, więc trzeba się spieszyć
Choć na razie obawiam się trochę tych 2 lat różnicy, tyle by wyszło, gdyby się jednak udało w tym cyklu.
Dwa latka różnicy są super! Mam dwójeczkę 2,5 roku różnicy. Pierwszy rok wiadomo, ciężki z tymi kołkami itd ale teraz to bajka. Świetnie sie dogadują, bawią razem, i widzę jak inaczej sie rozwijają.
Teraz liczę sie z tym ze różnica jeszcze mniejsza może byc [emoji23][emoji6]
I nie powiem mam stracha, ze ni podołam
U mnie zaczyna sie cos dziać. Mam bóle w podbrzuszu, czuje jajnik i takie bóle w krzyżu jak na @
Pojawił sie różowy śluz, a teraz jest mleczny. Wiec może wkrótce pojawi sie @