reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

Hej hej :) ja sie dzisiaj lenie jak na razie. Dzis moj zacny mąż szaleje w kuchni, dostalam śniadanie do łóżka już, potem obiadek, żyć nie umierac :D
Macie jakichs Marcinow kolo siebie? Najlepsze zyczenia dla nich :)
To ja już rozumiem! Orkan Marcin ma imieniny i szaleje w Polsce. [emoji23] Ja nie mam żadnego bliskiego znajomego Marcina.
Mój (przyszły)mąż też przyniósł kawkę do łóżka, teraz czekam na śniadanko bo się robi, a śniadanie dopiero bo trochę pospaliśmy. :D

reklama
Witam sie i ja z rana ....
Trzymam kciuki mocno za Nas wszystkie za to by wszystko zawsze bylo po naszej myśli czy to chodzi o staranka czy o badania i leczenie jak bedziemy trzymac sie razem to przezwyciężymy wszystko poprzez wzajemne wsparcie i dobre pozytywne mysli .... uwielbiam to forum a to dzieki każdej z Was dzieki temu ze tu jesteście ze zawsze mozna liczyc na dobre slowo na pocieszenie i na pomocną dłoń ... niech to nasze forum rozkwita a wraz z nim nasze najskrytsze marzenia !
No to sie rozpisalam hehhe :D
Milego dzionka babeczki
Ja dzis już 17dc czas leci sobie powolutku jak zwykle po owulacji ktora chyba byla miedzy 11-16dc no ale to sie tak naprawde okaże dopiero 23.11 :D:Dco tu robic by do tego czasu nie zwariowac o_O:D:(

Hej dziewczyny[emoji4]zupka pomidorowa zrobione a teraz leżę przed tv i pije kawke[emoji1]uwielbiam tak się wyluzować.jestem sama.mąż z synem na turnieju w tenisa stołowego a drugi syn na turnieju piłki.a ja sama[emoji4]cisza i spokój[emoji38][emoji38]
Kurczę dziewczyny powiem wam ze ja tak kocham mojego męża[emoji7]jesteśmy prawie 12 lat po ślubie a kocham go bardziej niż kiedyś.jest cudowny[emoji4]nie sądziłam że mogę to kochać jeszcze bardziej.
No to się zgadalam[emoji23]miałam potrzebę podzielić się moja miłością i szczesciem[emoji4]
A wam jak się układa w związkach?
Popoludniu jedziemy do znajomych.miłego dnia kochane[emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AniaS35 pisac pisac i jeszcze raz pisac tutaj :) z kazdym kolejnym dniem coraz blizej, ani sie obejrzysz a bedzie 23 :)
@judytka777 bardzo pozytywny wpis :) coz ja moge powiedziec, mam najlepszego męża jakiego tylko moglabym sobie wymarzyc :) wiedzialam o tym od samego poczatku jak go poznalam, a utwierdzilam sie w tym przekonaniu po naglej mini operacji. Bylam sama w obcym miescie, zmienilam mieszkanie, nie bylo sie do kogo zarocic o pomoc. Zajął sie mną, zmienial opatrunki, gotowal dietowe jedzenie i nie zostawil samej sobie. Jestem szczęśliwa :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny[emoji4]zupka pomidorowa zrobione a teraz leżę przed tv i pije kawke[emoji1]uwielbiam tak się wyluzować.jestem sama.mąż z synem na turnieju w tenisa stołowego a drugi syn na turnieju piłki.a ja sama[emoji4]cisza i spokój[emoji38][emoji38]
Kurczę dziewczyny powiem wam ze ja tak kocham mojego męża[emoji7]jesteśmy prawie 12 lat po ślubie a kocham go bardziej niż kiedyś.jest cudowny[emoji4]nie sądziłam że mogę to kochać jeszcze bardziej.
No to się zgadalam[emoji23]miałam potrzebę podzielić się moja miłością i szczesciem[emoji4]
A wam jak się układa w związkach?
Popoludniu jedziemy do znajomych.miłego dnia kochane[emoji9]

Nam się też super układa, oboje się rozumiemy, nie mamy żadnych tajemnic bo na tym polega przyjaźń, a nasza miłość powstała z przyjaźni. Najważniejsze też, że potrafimy ze sobą rozmawiać, wiadomo pokłócimy się, ale nie ma związku idealnego, najważniejsze, że te kłótnie są rzadko i zawsze dojdziemy do porozumienia. I co jeszcze bardzo ważne oboje się nawzajem wspieramy. :)

Ahh mężczyźni. Ja swojego pokochałam od przysłowiowego "pierwszego wejrzenia" i tak zostało do dzisiaj.
Wiecie kiedyś sobie obiecałam, że mój pierwszy raz będzie z kimś wyjątkowym i najlepiej pierwszym i ostatnim i cóż. Udało się :)

@Migdalove wasza przyjazn przeszla automatycznje na wyzszy poziom czy ktores z was po prostu przyznalo sie, ze w uczuciach sie pozmienialo? Mialam dawni temu przyjaciela, w ktorym sie zakochalam, ale sie bałam mu powiedziec, zeby sie nie rozpadlo :D

Ahh mężczyźni. Ja swojego pokochałam od przysłowiowego "pierwszego wejrzenia" i tak zostało do dzisiaj.
Wiecie kiedyś sobie obiecałam, że mój pierwszy raz będzie z kimś wyjątkowym i najlepiej pierwszym i ostatnim i cóż. Udało się :)
Mój też jest moim pierwszym i jedynym[emoji4]też miałam swoje zasady.mimo wielu chłopaków ,,cnotę"trzymałam dla tego jedynego[emoji4]chociaż z drugiej strony nie wiem jak to jest z innym mężczyzną[emoji12]i raczej się już nie dowiem[emoji4]
Fajne wpisy[emoji4]lubię czytać o innych,o ich miłości,przyjaźni[emoji5]

reklama
Do góry