dżoasia
Fanka BB :)
o 14tej Dami dodał zdjęcie na fb, myślę, że wszystko u nich ok, pewnie się cieszą sobąTez wlasnie widze, ze jakos cicho dzisiaj sa. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
o 14tej Dami dodał zdjęcie na fb, myślę, że wszystko u nich ok, pewnie się cieszą sobąTez wlasnie widze, ze jakos cicho dzisiaj sa. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
12dpt. Jestem w mega wielkim szoku[emoji87][emoji7]
hej dziewczyny no jakos tak dzien pełen wrazen .. wzielismy profesora w obroty..i jak moj maz mowił jak do dupy czuhe sie w klinice i ze lejarz go olewa to nic ..a kiedy ja podniosłam głos i z łzami w oczach z zachrypnietym głosem powiedziałam jak oni moga nas traktowac ze ma cierpiec z bulu? ze nie moze juz zadnych badan miec bo ma raka.. profesor zdebiał i powiedział ze zajmie sie tym ze porozmawia z onkologiem i wyjasni wszystko..i jesli poprawy nie bedzie to zmieni cały team damianowi... a tak to było dzis ..Tez wlasnie widze, ze jakos cicho dzisiaj sa. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
cieszę się, że na niego to podziałałohej dziewczyny no jakos tak dzien pełen wrazen .. wzielismy profesora w obroty..i jak moj maz mowił jak do dupy czuhe sie w klinice i ze lejarz go olewa to nic ..a kiedy ja podniosłam głos i z łzami w oczach z zachrypnietym głosem powiedziałam jak oni moga nas traktowac ze ma cierpiec z bulu? ze nie moze juz zadnych badan miec bo ma raka.. profesor zdebiał i powiedział ze zajmie sie tym ze porozmawia z onkologiem i wyjasni wszystko..i jesli poprawy nie bedzie to zmieni cały team damianowi... a tak to było dzis ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no oby tak było...cieszę się, że na niego to podziałałoteraz będzie już tylko dobrze! :*
W środę 29 listopada@Olusja1987 gratulacje pecherzyka, fajnie, ze juz widzialas swoja kruszynkeJa tez mam badanie serduszkowe za 2 tygodnie w czwartek. A Ty ktorego dokladnie masz dnia?
musicie się czegoś trzymać :* a dami często ma wizyty? czegoś konkretnego się dowiedzieliście dzisiaj? wy tam po niemiecku musicie rozmawiać czy macie jakiegoś tłumacza??no oby tak było...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tłumacz drogi ..sami dogadujemy sie.. raz w tygodniu sa wizyty..no poki co nic nie wiemy kasa chorych zwleka z decyzja czy zapłaca za terapie..jesli za tydzien nie dadza odpowiedzi bedziemy sami zbierac na leczenie .. koszt jest duzy... ale co zrobic..musicie się czegoś trzymać :* a dami często ma wizyty? czegoś konkretnego się dowiedzieliście dzisiaj? wy tam po niemiecku musicie rozmawiać czy macie jakiegoś tłumacza??