reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ahaaaaa =D hahah jaka metoda. Czyli zaznaczasz swoja obecnosc =P

Ja dzis dostalam cynk ze u nas w poradni "K" na NFZ jest fajny mlody pan doktor.. i przyjmuje w fajnych godzinach.

Kurde troche slabo ze pan dr. Bo mam lekkie opory, ale chyba musze sie przelac. Moja znajoma mowila ze jej ciaze prowadzil ijest mega zadowolona z nieg. Dokladny, zawsze bada. Bo ta co wczesniej chodzilam do niej w ciazy to badala mnie na fotelu na samym poczatku i na koniec mowiac ze napewno po terminie urodze. A urodzilam przed. Hmmm..

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Poki co tylko poczytuje bo nie mam nic madrego do powiedzenia a po za tym jakis smetny nastroj mnie dopadl. No a rzecz jasna chce byc z Wami na bierzaco:)
A nie lubisz ginekologow mezczyzn?

reklama
Cześć :)

Jestem tu nowa, choć Wasz wątek podczytuję od razu.
Mam na imię Marta, jestem żoną M. i mamą Zosi i Szymka. W następnym cyklu dajemy sobie zielone światło i mam nadzieję, że powiększymy rodzinę. Nie nakręcam się za bardzo na starania, w dwie ciąże jednak zaszłam przy pierwszych próbach, więc mam nadzieję, że nie będę musiała przechodzić na starania 2018 :)
Hej ! Szczęściara była i pewnie teraz tez tak bedzie :)

A co do testów ovu, mam na myśli te z allegro, to niestety nie wszystkim kobietom one wychodzą prawidłowo, też je miałam i po zakupie zaczęłam szukać opinii na ich temat i znalazłam gdzieś na forum (ale już nie pamiętam gdzie), że niektórym dziewczynom nie pokazują pozytywów (ale jak kupiły testy w aptece to wszystko było ok). No i oczywiście mnie też to spotkało, czyli z 50 sztuk zrobiłam 47 i ani jednego pozytywu, zawsze kreska testowa (o ile w ogóle się pojawiła) była jaśniejsza od kontrolnej. A jak idę na usg to widać piękny pęcherzyk, który lada chwila pęknie. Dla porównania kupiłam sobie testy w aptece i zrobiłam z tego samego moczu dwa no i na tym z allegro tylko kreska kontrolna a na tym z apteki dwie kreski (testowa trochę jaśniejsza ale wyraźnie widoczna). Także jeśli komuś te testy wychodzą to super, ale jeśli komuś nie wychodzą to się nie załamujcie tylko kupcie dla porównania te z apteki (wiem, że sporo droższe) i zobaczcie jaki będzie efekt.
No ja sobie wlasnie kupilam w aptece. Juz leza i czekaja. =) mam nadzieje ze pomoga..

Mnie zalewa przezroczysty glutowato wodnisty sluz wiec @idzie =D Ale niech juz przyjdzie na boga!!!!!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Możecie sie pośmiać. Z calego zakrecenia spowodoqanwgo sennością do wody na kaszę wsypalam cukier zamiast soli [emoji28] [emoji28]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzień dobry kochane ! Postanowiłam że do Was dołączę. Czytałam forum i jesteście niesamowite prawdziwe grono wsparcia i fajnie nawzajem się siebie radzić. Przechodząc do sedna mam cykle trwające 27 dni.. Stosunek z partnerem podczas domniemanej owulacji jak i przed i po. Od 10 dni bardzo bolą mnie piersi od zewnętrznej strony i bol zaczyna sie juz jakby pod pachami. Czasami zawroty głowy, częste bieganie do toalety. (Wykluczylam zapalenie pęcherza ponieważ nie sa to male ilosci i nic mnie nie boli). Dziwne uczucie towarzyszy mi rowniez wieczorem w łóżku tak jakby mocniejsze kołatanie serca... ciezsza klatka piersiowa nie wiem jest to dziwne... czuje sie inaczej niz zwykle... jedyne co daje mi niepewnosc to brak śluzu...jutro dzień spodziewanej @.. robilam test 2 dni temu na tescie cien cienia... Dzisiejsza noc byla ciezka i postanowilam zrobic kolejny test. Zrobilam z 2 pojscia do toalety wiem ze powinnam z 1 ale nie mialam w domu testu. Bardzo chcielibysmy miec dzidziusia... wiem ze panikuje ale bylam juz w jednej 6 tyg ciazy ale niestety sie nie udalo ..Kobietki co myslicie o tym teście?
a>

Dzień dobry kochane ! Postanowiłam że do Was dołączę. Czytałam forum i jesteście niesamowite prawdziwe grono wsparcia i fajnie nawzajem się siebie radzić. Przechodząc do sedna mam cykle trwające 27 dni.. Stosunek z partnerem podczas domniemanej owulacji jak i przed i po. Od 10 dni bardzo bolą mnie piersi od zewnętrznej strony i bol zaczyna sie juz jakby pod pachami. Czasami zawroty głowy, częste bieganie do toalety. (Wykluczylam zapalenie pęcherza ponieważ nie sa to male ilosci i nic mnie nie boli). Dziwne uczucie towarzyszy mi rowniez wieczorem w łóżku tak jakby mocniejsze kołatanie serca... ciezsza klatka piersiowa nie wiem jest to dziwne... czuje sie inaczej niz zwykle... jedyne co daje mi niepewnosc to brak śluzu...jutro dzień spodziewanej @.. robilam test 2 dni temu na tescie cien cienia... Dzisiejsza noc byla ciezka i postanowilam zrobic kolejny test. Zrobilam z 2 pojscia do toalety wiem ze powinnam z 1 ale nie mialam w domu testu. Bardzo chcielibysmy miec dzidziusia... wiem ze panikuje ale bylam juz w jednej 6 tyg ciazy ale niestety sie nie udalo ..Kobietki co myslicie o tym teście?
a>
20171117_144015.jpg

Dzień dobry kochane ! Postanowiłam że do Was dołączę. Czytałam forum i
20171117_144015.jpg

Załączniki

• 20171117_144015.jpg
    20171117_144015.jpg
    914 KB · Wyświetleń: 293
reklama
Kati - jak to mówią dużo w psychice siedzi.
Ewarut - około 19, 20. Ale w tym cyklu w dni płodne nie próbowaliśmy.
Martausek - tak szczęściara ze mnie, ale już same ciąże średnie; dwa razy pessar, nakaz leżenia itp.

Anna - coś tam niby widać, po ilu minutach robiłaś zdjęcie testu? Bo pamiętajcie, że po kilku minutach od zmierzenia to i przy braku ciąży może być kreska

Do góry