reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A myślałam że już mi się dwoi przed oczami od tego patrzenia.. to był test 25mlU. Powtórzę za dwa dni czulszy z rana. bo może to też być tylko miejsce w którym powinna się kreska pojawić. Nic nie napalam się. Czekamy

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
25 dodatkowo z południowego siku a nie z rannego i to jeszcze kilka dni przed @ :D Więc są duuuuuuuze nadzieję ;) trzymam kciuki ;)

reklama
A myślałam że już mi się dwoi przed oczami od tego patrzenia.. to był test 25mlU. Powtórzę za dwa dni czulszy z rana. bo może to też być tylko miejsce w którym powinna się kreska pojawić. Nic nie napalam się. Czekamy

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób siku za dwa dni ale z rana :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A co do testów ovu, mam na myśli te z allegro, to niestety nie wszystkim kobietom one wychodzą prawidłowo, też je miałam i po zakupie zaczęłam szukać opinii na ich temat i znalazłam gdzieś na forum (ale już nie pamiętam gdzie), że niektórym dziewczynom nie pokazują pozytywów (ale jak kupiły testy w aptece to wszystko było ok). No i oczywiście mnie też to spotkało, czyli z 50 sztuk zrobiłam 47 i ani jednego pozytywu, zawsze kreska testowa (o ile w ogóle się pojawiła) była jaśniejsza od kontrolnej. A jak idę na usg to widać piękny pęcherzyk, który lada chwila pęknie. Dla porównania kupiłam sobie testy w aptece i zrobiłam z tego samego moczu dwa no i na tym z allegro tylko kreska kontrolna a na tym z apteki dwie kreski (testowa trochę jaśniejsza ale wyraźnie widoczna). Także jeśli komuś te testy wychodzą to super, ale jeśli komuś nie wychodzą to się nie załamujcie tylko kupcie dla porównania te z apteki (wiem, że sporo droższe) i zobaczcie jaki będzie efekt.

No wiesz co... niby na pierwszy rzut oka nic tam nie ma, ale jak się tak przyjrzeć dokładnie to jak dla mnie jakiś cień cienia jest. Wiem, pewnie stwierdzicie, że jestem debil bo widzę to tylko ja, ale to przecież nie jest mój test i niczego sobie nie wmawiam. Nie chcę Cię też nakręcać, ale jeśli coś jest na rzeczy to każdy kolejny będzie już tylko ciemniejszy :)

Ja tez tam coś widzę :) ale może to efekt na zdjęciu taki

Zebym wiedziala gdzie skonczylam czytac:p
Ahaaaaa =D hahah jaka metoda. Czyli zaznaczasz swoja obecnosc =P

Ja dzis dostalam cynk ze u nas w poradni "K" na NFZ jest fajny mlody pan doktor.. i przyjmuje w fajnych godzinach.

Kurde troche slabo ze pan dr. Bo mam lekkie opory, ale chyba musze sie przelac. Moja znajoma mowila ze jej ciaze prowadzil ijest mega zadowolona z nieg. Dokladny, zawsze bada. Bo ta co wczesniej chodzilam do niej w ciazy to badala mnie na fotelu na samym poczatku i na koniec mowiac ze napewno po terminie urodze. A urodzilam przed. Hmmm..

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry