marta_usssek
Fanka BB :)
Na pewno za wcześnie . Nie smutkaj :*****![]()
Puściec
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Na pewno za wcześnie . Nie smutkaj :*****![]()
Puściec
Pytanie czy na czas starań ogranicza palenie?Właśnie mój tez pali i boje się, ze przez to ma słabe nasienie![]()
Nie smuć się. Będzie dobrze :-*Ja wczoraj przepłakałam ale co ma być to bedzie do endo sie zapisze da hormony i moze pomoże
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miej nadzieję do końca ...![]()
Puściec![]()
HejCześć
Jestem tu nowa, choć Wasz wątek podczytuję od razu.
Mam na imię Marta, jestem żoną M. i mamą Zosi i Szymka. W następnym cyklu dajemy sobie zielone światło i mam nadzieję, że powiększymy rodzinę. Nie nakręcam się za bardzo na starania, w dwie ciąże jednak zaszłam przy pierwszych próbach, więc mam nadzieję, że nie będę musiała przechodzić na starania 2018![]()
Witam Cię rozgość się u Nas[emoji3] który dzień cyklu masz?Cześć
Jestem tu nowa, choć Wasz wątek podczytuję od razu.
Mam na imię Marta, jestem żoną M. i mamą Zosi i Szymka. W następnym cyklu dajemy sobie zielone światło i mam nadzieję, że powiększymy rodzinę. Nie nakręcam się za bardzo na starania, w dwie ciąże jednak zaszłam przy pierwszych próbach, więc mam nadzieję, że nie będę musiała przechodzić na starania 2018![]()