reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja w drugą stronę. Ledwo widocza kreską - dużo mniej niż Twoja, śluzu dużo, szyjka wysoko, zjadłam właśnie kiszone i teraz cini minis zasuwam. Zamiast jednego cycka bolą dwa. Tysiąc objawów na ciążę a potem będzie płacz [emoji24][emoji24]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana a kiedy termin niechcianej @? Kurde bedzie dobrze musi ! Kazdy organizm reaguje inaczej tak sobie to tłumacze... Jutro bede chyba caly dzien jak na szpilkach ... test i tak najwcześniej w niedziele zrobie ... dzisiejszy byl z czułością 10 ... a dzis moj ukochany kupił 25.. bo nie wiedzial ❤ Faceci sa tak pocieszni i bezbronni w tym czasie haha

reklama
A oprócz tego śluzu co pisałaś jakies inne objawy masz?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Na @?
Caly pakiet, cycki bola kak diablo w krzyżu mnie lupie mam jakis zesztywnialy kark, hektolitry śluzu, skurcze w podbrzuszu, odretwiale wargi sromowe itd itp

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Kochane moje a czy bawiliście sie w mierzenie temp w pochwie ? Kompletnie sie na tym nie znam . Wczoraj miałam 36,9 , dzisiaj 37,2 :) czy możemy zaliczyć to do objawów ? :) hehe czy lepiej spać spokojnie :) ?

reklama
Do góry