Niusia21
Fanka BB :)
Kreska jak nic :*Tak tak dzisiejszy. Nie wiem czy jest sens robienia jutro kolejnego z pierwszego pojscia do toalety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kreska jak nic :*Tak tak dzisiejszy. Nie wiem czy jest sens robienia jutro kolejnego z pierwszego pojscia do toalety.
Poronilas samoistnue czy mialas zabieg? Jesli juz pisalas o tym to wybacz, ale nie pamietam..Tak, krótko trwała, ledwie się zagnieździła.
...marzenia mają wielką moc...
Daje się we znaki bym spała cały czas.Ja tak jak byłam spokojna tak zaczynam świrować pawiana... ból lędźwi czasami jajnika ale to juz kilka dni tak ... jsk myślicie jutro powtórka testu ? Z porannego siusiu czy dać spokój i czekać? Kochane jak się ogólnie czujecie? Jesień daje się we znaki ?
Poroniłam samoistnie. A następnej @ dostałam dopiero równo 2 miesiące po rozpoczęciu poronienia.Poronilas samoistnue czy mialas zabieg? Jesli juz pisalas o tym to wybacz, ale nie pamietam..
Ale by były jaja gdyby nie przyszla.
Twoja małpa też ma na jutro termin ? I jest niechcianym gościem?
![]()
![]()
Te drugie u mnie też nie. Dwie kreski ciemne ale ta druga która miała być taka sama bądź ciemniejsza była odrobinę jaśniejsza a praktycznie 36h później miałam na 100000% owu. Bo zawsze czuje owu...Ja to mam coś takiego, ale tak jak pisałam u mnie się one nie sprawdziłyZobacz załącznik 829587
Gratuluje kochana jeju !!! Super że Wam się udalo ! Teraz zero stresu i do przodu !!❤Jaka moja @? Ja dzisiaj 6tc zaczęłam
![]()
![]()