Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daaaaaaaaaawaj [emoji7] [emoji7] [emoji7] i milke i ogórasy [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Chcę któraś kiszonego??kurde 3 jem a stary patrzy jak na głupia
a jak pachną
![]()
Jeszcze ja przeciwniczka cukru dziś w Biedronce kupiłam dwie tabliczki milki [emoji23][emoji39][emoji39] będzie na pocieszenie jak @ przyjdzie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
9 cykli staran i dopiero w 9 się udalo. Zapobiegawczo do wizyty u gin wiekszosc czasu leze i odpoczywam. Ale mam już dziwne smaki. Wczoraj np banan z kabanosami popite wodą gazowanąGratuluje kochana jeju !!! Super że Wam się udalo ! Teraz zero stresu i do przodu !![emoji173]
Jeśli był cień cienia to szansa jestDzień dobry kochane ! Postanowiłam że do Was dołączę. Czytałam forum i jesteście niesamowite prawdziwe grono wsparcia i fajnie nawzajem się siebie radzić. Przechodząc do sedna mam cykle trwające 27 dni.. Stosunek z partnerem podczas domniemanej owulacji jak i przed i po. Od 10 dni bardzo bolą mnie piersi od zewnętrznej strony i bol zaczyna sie juz jakby pod pachami. Czasami zawroty głowy, częste bieganie do toalety. (Wykluczylam zapalenie pęcherza ponieważ nie sa to male ilosci i nic mnie nie boli). Dziwne uczucie towarzyszy mi rowniez wieczorem w łóżku tak jakby mocniejsze kołatanie serca... ciezsza klatka piersiowa nie wiem jest to dziwne... czuje sie inaczej niz zwykle... jedyne co daje mi niepewnosc to brak śluzu...jutro dzień spodziewanej @.. robilam test 2 dni temu na tescie cien cienia... Dzisiejsza noc byla ciezka i postanowilam zrobic kolejny test. Zrobilam z 2 pojscia do toalety wiem ze powinnam z 1 ale nie mialam w domu testu. Bardzo chcielibysmy miec dzidziusia... wiem ze panikuje ale bylam juz w jednej 6 tyg ciazy ale niestety sie nie udalo ..Kobietki co myslicie o tym teście?![]()
Spoko [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Daaaaaaaaaawaj [emoji7] [emoji7] [emoji7] i milke i ogórasy [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
![]()
![]()
Miałam tak z pierwsza ciążaDziewczyny ja siedze w pracy, dzisiaj troche luzniej jest, mniej pacjentow
Ale czuje sie fatalnie... glowa mnie boli, podbrzusze kluje lekko i dziwna rzecz. Zjadlam na obiad jajka i brokuly i od gidziny mam posmak metalu w ustachm fuuuj
Spokojnie jeszcze pate dni i wszystko się wyjaśni :-)Spoko [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Podzielę się [emoji23]
Kurde nie chce się nakręcać ale w ciąży kiszone zagryzałam Milka
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Był cien cienia i dzisiaj dosyc ladna kreska ale jasnJeśli był cień cienia to szansa jesti dolegliwości jakieś takie wskazujące
trzymam kciuki
3-4 dni temu cien cienia dzisiaj troszke wyrazniejsza ale jasnaJeśli był cień cienia to szansa jesti dolegliwości jakieś takie wskazujące
trzymam kciuki
Ja wole mezczyzn. Uwazam ze delikatniejsi sa. Do kobiet sie zrazilam bo zawsze mnie bolesnie badaly.Wiesz co. Nigdy u mezczyzny nie bylam i troche sie krepuje. Ale w sumie na usg chodzilam do faceta i na polowkiwym robil mi dopochwowo to w sumie chyba podobnie nie???
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Ja w drugą stronę. Ledwo widocza kreską - dużo mniej niż Twoja, śluzu dużo, szyjka wysoko, zjadłam właśnie kiszone i teraz cini minis zasuwam. Zamiast jednego cycka bolą dwa. Tysiąc objawów na ciążę a potem będzie płacz [emoji24][emoji24]Był cien cienia i dzisiaj dosyc ladna kreska ale jasn
3-4 dni temu cien cienia dzisiaj troszke wyrazniejsza ale jasna... martwi mnie to że wieczorami bola mnie plecy na dole .. w sumie śluzu tez nie mam... zachcianek tez nie metalicznego posmaku również... zobaczymy poki co nie nastawiam się... chociaz nadzieja mala jest
![]()