reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Chcę któraś kiszonego?? :D kurde 3 jem a stary patrzy jak na głupia :D a jak pachną :D
Jeszcze ja przeciwniczka cukru dziś w Biedronce kupiłam dwie tabliczki milki [emoji23][emoji39][emoji39] będzie na pocieszenie jak @ przyjdzie :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
1510945564-eec4c232a6f1e10d-aaaaaa.jpeg

reklama
Chcę któraś kiszonego?? :D kurde 3 jem a stary patrzy jak na głupia :D a jak pachną :D
Jeszcze ja przeciwniczka cukru dziś w Biedronce kupiłam dwie tabliczki milki [emoji23][emoji39][emoji39] będzie na pocieszenie jak @ przyjdzie :)

1510945564-eec4c232a6f1e10d-aaaaaa.jpeg
Daaaaaaaaaawaj [emoji7] [emoji7] [emoji7] i milke i ogórasy [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzień dobry kochane ! Postanowiłam że do Was dołączę. Czytałam forum i jesteście niesamowite prawdziwe grono wsparcia i fajnie nawzajem się siebie radzić. Przechodząc do sedna mam cykle trwające 27 dni.. Stosunek z partnerem podczas domniemanej owulacji jak i przed i po. Od 10 dni bardzo bolą mnie piersi od zewnętrznej strony i bol zaczyna sie juz jakby pod pachami. Czasami zawroty głowy, częste bieganie do toalety. (Wykluczylam zapalenie pęcherza ponieważ nie sa to male ilosci i nic mnie nie boli). Dziwne uczucie towarzyszy mi rowniez wieczorem w łóżku tak jakby mocniejsze kołatanie serca... ciezsza klatka piersiowa nie wiem jest to dziwne... czuje sie inaczej niz zwykle... jedyne co daje mi niepewnosc to brak śluzu...jutro dzień spodziewanej @.. robilam test 2 dni temu na tescie cien cienia... Dzisiejsza noc byla ciezka i postanowilam zrobic kolejny test. Zrobilam z 2 pojscia do toalety wiem ze powinnam z 1 ale nie mialam w domu testu. Bardzo chcielibysmy miec dzidziusia... wiem ze panikuje ale bylam juz w jednej 6 tyg ciazy ale niestety sie nie udalo ..Kobietki co myslicie o tym teście?
a>
Jeśli był cień cienia to szansa jest :) i dolegliwości jakieś takie wskazujące :) trzymam kciuki

Jeśli był cień cienia to szansa jest :) i dolegliwości jakieś takie wskazujące :) trzymam kciuki
Był cien cienia i dzisiaj dosyc ladna kreska ale jasn
3-4 dni temu cien cienia dzisiaj troszke wyrazniejsza ale jasna ;)... martwi mnie to że wieczorami bola mnie plecy na dole .. w sumie śluzu tez nie mam... zachcianek tez nie metalicznego posmaku również... zobaczymy poki co nie nastawiam się... chociaz nadzieja mala jest;)

reklama
Był cien cienia i dzisiaj dosyc ladna kreska ale jasn

3-4 dni temu cien cienia dzisiaj troszke wyrazniejsza ale jasna ;)... martwi mnie to że wieczorami bola mnie plecy na dole .. w sumie śluzu tez nie mam... zachcianek tez nie metalicznego posmaku również... zobaczymy poki co nie nastawiam się... chociaz nadzieja mala jest;)
Ja w drugą stronę. Ledwo widocza kreską - dużo mniej niż Twoja, śluzu dużo, szyjka wysoko, zjadłam właśnie kiszone i teraz cini minis zasuwam. Zamiast jednego cycka bolą dwa. Tysiąc objawów na ciążę a potem będzie płacz [emoji24][emoji24]

Do góry