Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja tam Słońce trzymam kciuki! Za 9dni sie okaze nie dramatuzuj juz teraz.. bo klapsa Ci damA u mnie 19dc, 5dpo, 9 dni do @ i dzisiaj poczułam pierwsze małe skurcze jak na @. To może jednak nie być mój miesiąc.
Ja tam Słońce trzymam kciuki! Za 9dni sie okaze nie dramatuzuj juz teraz.. bo klapsa Ci dam
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Ja to mam coś takiego, ale tak jak pisałam u mnie się one nie sprawdziłyA jak wyglądają te z Allegro? Pokażcie
Ale na początku ciąży takie skurcze też mogą występować więc to wcale nie znaczy, że @ na pewno przyjdzie, także ja mam nadzieję, że sierpień jednak będzie TwójA u mnie 19dc, 5dpo, 9 dni do @ i dzisiaj poczułam pierwsze małe skurcze jak na @. To może jednak nie być mój miesiąc.
Mam takie sameJa to mam coś takiego, ale tak jak pisałam u mnie się one nie sprawdziłyZobacz załącznik 829587
No zapowiada sie tydzien pelen emocji =DCoś mi mówi, że niebawem znowu posypią się pozytywy![]()
U mnie okazal się byc nie urojony :-) więc może i u Ciebie też tak będzie :-) może moje fluidy zadzialay w koncu na kogos :-) trzymaj sie cieplutko :*Boze nie chce sie nakrecac, ale teb posmak metalu jest strasznym pierwszy raz w zyciu tak mampo co nam te urojone objawy?
![]()
![]()
@ przyszla?Mnie chyba baraz w ogole rozsadzi albo wystrzeli w kosmos.. jakas masakra
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()