V
Vel
Gość
Za tydzień.
...marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Za tydzień.
Dokładnie, królestwo za cień cienia oddam...Ja w pierwszej ciąży (wpadka) zrobiłam test w 6 tygodniu i były idealne, grube, ciemne, ale wtedy wprawiły mnie w osłupienie i przerażenie. A teraz cień cienia cienia by mnie zadowolił.
Jakoś w tym cyklu jestem mniej nerwowa. Czekam na rozwiązanie sytuacji, ale jakoś to idzie obok mnie. Spokojniejsza jestem, zębów nie zjadam, jak to się mówi. Ale nie powiem, mogłoby być już za tydzień. Mąż nie pomaga, bo się dopytuje czy już wiadomo. Będzie co ma być. Kiedyś na pewno, ale mogłoby być teraz.Wszystko jest możliwe! Też myślałam że tydzień bedzie mi się dłużył a malpa ma przyjść juz jutro (oby nie). Spróbuj się jakoś zrelaksować bo stres tez nie dobry ... sama sie denerwuje ale co chwile próbuje się czymś zająć bo mam wrażenie ze idzie @... i co chwilę biegam i sprawdzam... Musimy byc dobrej myśli! Nie ma @ wiec wszystko jest mozliwe [emoji173]
Trzymam kciuki ! Bardzo mocno za nas wszystkie! Uda sie ! W koncu musi ! Ja tez już chcialabym być spokojna. Niestety musimy czekać! Ja jestem dumna z mojej kreseczki ale @ bywa psotliwa ...Jakoś w tym cyklu jestem mniej nerwowa. Czekam na rozwiązanie sytuacji, ale jakoś to idzie obok mnie. Spokojniejsza jestem, zębów nie zjadam, jak to się mówi. Ale nie powiem, mogłoby być już za tydzień. Mąż nie pomaga, bo się dopytuje czy już wiadomo. Będzie co ma być. Kiedyś na pewno, ale mogłoby być teraz.
Nie widzę zdjęciaDziś z popołudnia 4 dni do @ chyba jestem za bardzo wkrecona ciężko to uchwycić na zdjęciu ale widze slabiutka druga jresje tak patrzalam na niego z 5 min bo prubowalam to uchwycic
Trzymaj i nie puszczaj!Trzymam kciuki ! Bardzo mocno za nas wszystkie! Uda sie ! W koncu musi ! Ja tez już chcialabym być spokojna. Niestety musimy czekać! Ja jestem dumna z mojej kreseczki ale @ bywa psotliwa ...
Boze nie chce sie nakrecac, ale teb posmak metalu jest strasznym pierwszy raz w zyciu tak mamPodobno bardzo często wystepuje ten posmak w ciazy ... tez mam uczucie klucia lekkiego ale po jednej stronie... wczoraj bolały mnie ledzwie a dzis jak ręką odjąl ...
Iunia nie ma fotoJa mam termin @ na 20 ten test jest o czulosci 10