reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pisaliście o tych testach z allegro no to właśnie mi wychodzi jeden i ten sam wynik czyli bardzo blaaada jedna kreska, ale to nie wina testów moim zdaniem tylko mimo że ovulka wg kalendarza powinna być jutro, to jednak śluzu płodnego niet, brzuch mnie nie boli, pokłuli mnie tylko trochę jajniki ale przeszło i już nic nie boli, nie kłuje, testy negatywne, i żadnych innych objawów na owulację. Mam nadzieję że po prostu się przesunęła a nie że nie będzie jej wcale :(

reklama
Bosze ale niedźwiedź ze mnie dzisiaj. Cały dzień w barłogu. Nie jestem w stanie funkcjonować. Boleści przeszły, ale senność taka mnie ogarnęła. Masakra. A tu do pracy jeszcze trzeba iść. Śnią mi sie na okrągło butelki dla dzieci, zabawki i tego typu rzeczy, a do testowania tydzień jeszcze.

...marzenia mają wielką moc...

Nie rób :) ja tez czekam do @ :) damy radę !
Czasem sie zastanawiam czy ktos nie widzi jak sobie cycki ściskam i macam siedząc w aucie ( pracuje duzo jeżdżąc samochodem ) ;)

Hahah jak to przeczytałam to az sie uśmiechnęłam bo ja tez tak robie chyba czasami juz nieświadomie ! Sprawdzam czy nadal bolą i czy nadal twarde itp ... szału idzie dostać czasami sie zastanawiam czy nie zwariowalam ;)! Ale to juz chyba od nas silniejsze !

Wezcie mie walnijcie za bardzi sir chyba wkrecem wrucilam z pogrzebu trochę was poczytałam i poszła się zdrzemnąć 2 godziny i jak sie zezwalam normalnie w głowie miałam tylko zdanie zrób test i kup golabki

Dziś z popołudnia 4 dni do @ chyba jestem za bardzo wkrecona ciężko to uchwycić na zdjęciu ale widze slabiutka druga jresje tak patrzalam na niego z 5 min bo prubowalam to uchwycic

Ja też robiłam 4-3 dni przed @ pierwszy test z samego rana i cień cienia nad cieniami ale widziec widzialam... dzis kolejny i kreseczka bardziej widoczna ale nadal nie na tyle by czuć się pewnie... wydaje mi sie ze po prostu jest jeszcze za wcześnie... w 1 ciazy test pokazal mi jasna blada kreseczke dopiero 4 dni po spodziewanej @... jedna wielka loteria.. a to tyle mysli w glowie sie zbiera

Ja też robiłam 4-3 dni przed @ pierwszy test z samego rana i cień cienia nad cieniami ale widziec widzialam... dzis kolejny i kreseczka bardziej widoczna ale nadal nie na tyle by czuć się pewnie... wydaje mi sie ze po prostu jest jeszcze za wcześnie... w 1 ciazy test pokazal mi jasna blada kreseczke dopiero 4 dni po spodziewanej @... jedna wielka loteria.. a to tyle mysli w glowie sie zbiera
Ja w pierwszej ciąży (wpadka) zrobiłam test w 6 tygodniu i były idealne, grube, ciemne, ale wtedy wprawiły mnie w osłupienie i przerażenie. A teraz cień cienia cienia by mnie zadowolił.

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry