ginngerr7787
Fanka BB :)
No nie, Ty chyba chcesz żebyśmy tu na zawał zeszły...Jesli juz bede sikac to dopiero jutro=D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No nie, Ty chyba chcesz żebyśmy tu na zawał zeszły...Jesli juz bede sikac to dopiero jutro=D
![]()
No właśnie, to w razie czego można się będzie pochwalić, że z pierwszego cyklu się udałochociaż czy to ważne z którego cyklu? Ważne żeby się w końcu udało
![]()
No nie, Ty chyba chcesz żebyśmy tu na zawał zeszły...podobnie jak @ONAONAONA nic się nie odzywa ostatnio, a już termin testowania u niej, pewnie dwie kreski zobaczyła i nas olała
![]()
Spokojnie ja tu z Toba bede bo musze wyregulowac hormony i wtedy moze mi sie tez udaNo tak, tyko że @Elodia jest zdrowa i ty też a ja niestety mam coś do naprawienia u siebie także się nie nastawiam wcale teraz, ale za to mocno trzymam za Was kciuki no i trudno, niech zostanę tu sama ale niech Wam się uda, będę się cieszyć Waszym szczęściem póki co, ale październik będzie mój![]()
Bo ja nie wierze w zadna ciążę=) no mowie zesmy sie bie bzykali caly miesiac.. dopiero 11nas ponioslo ale to juz dawno po owulacji. Nie wierze ze tak daleko by sie nagle przesunela..No nie, Ty chyba chcesz żebyśmy tu na zawał zeszły...podobnie jak @ONAONAONA nic się nie odzywa ostatnio, a już termin testowania u niej, pewnie dwie kreski zobaczyła i nas olała
![]()
I to rano. Czekać bede od rana od 8Jesli juz bede sikac to dopiero jutro=D
![]()
Ja mowie na to przepychanie ruryMaz wlasnie zastosowal na mnie terapie odkorkowywujaca =D Moze pomoże=D hhahaha
![]()
A wszystkie będziemy wam kibicować :-)Spokojnie ja tu z Toba bede bo musze wyregulowac hormony i wtedy moze mi sie tez uda![]()
Bo ja nie wierze w zadna ciążę=) no mowie zesmy sie bie bzykali caly miesiac.. dopiero 11nas ponioslo ale to juz dawno po owulacji. Nie wierze ze tak daleko by sie nagle przesunela..
![]()