reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja ogolnie zasnelam z synkiem ale moj mnie obudzil i wywiesilam pranie wyprane a teraz sie wygrzewam w wannie:) Wyjde z kapieli to czas start zaczac pierwsze przytulanki w tym cyklu.
Tak wogole czy jakas z Was tez ma 7 dniowa @?
Przed siaza mialam 7-9dni teraz 5-6

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Ja ogolnie zasnelam z synkiem ale moj mnie obudzil i wywiesilam pranie wyprane a teraz sie wygrzewam w wannie:) Wyjde z kapieli to czas start zaczac pierwsze przytulanki w tym cyklu.
Ja mam 5 dni normalnego krwawienia i dwa dni plamien, czyli w sumie tez ok 7 dni.

Ja zawsze miałam 7 dni @. 6dni normalnej i 7 plamienia. Tylko w tym cyklu coś się przestawiło i miałam 3dni @ i czwartego plamienia.

Dziś się czuje jakbym miała @ dostać :/ Podbrzusze mnie pobolewanie jak przy @ Gdyby nie wczorajszy test ovu to bym pomyślała że @ znów przyjedzie, i jeszcze rano śluz miałam delikatnie zaróżowiony...

Dzień dobry;) skąd wy macie tyle czasu na pisanie!?;) Ledwo doczytałam.

Jotkaszczotk??? Dalej @nie ma????

Ja wczoraj znowu syf w domu. Mąż obrabiał dziurę na schody. Wszędzie pełno zaprawy. Pokłóciliśmy się . Wygarnel mu co mi na serce leży i się poplakalam. To chore bo ja płaczę z byle powodu;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry;) skąd wy macie tyle czasu na pisanie!?;) Ledwo doczytałam.

Jotkaszczotk??? Dalej @nie ma????

Ja wczoraj znowu syf w domu. Mąż obrabiał dziurę na schody. Wszędzie pełno zaprawy. Pokłóciliśmy się . Wygarnel mu co mi na serce leży i się poplakalam. To chore bo ja płaczę z byle powodu;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie! Płaczesz bo Ci hormony buzuja to normalne. =) w 3 ciazy jestes! Powinnas wiedziec =p

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
I przy okazji odkrylam dlaczego ppo ciazy juz nie mialam tak bolesnych pierwszych dni jak przed nią. =(

Dzis wróciła moja najwieksza zmora, tylko rzygania zabrakło jeszcze, ale juz o 5 siedzialam na kiblu z potwornym skurczem macicy, lzami w oczacz i mnie rzucalo z bólu. A na zlosc nie mam w domu nospy.

qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry