reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 mi sie oczy a w zasadzie serce mocno otworzyło jak wszystko zacZęło mi się walić ... zawsze dziękowałam za męża pracę itd .w gimnazjum miałam zespół religijny dość poważny bo byłyśmy w tv w radio graliśmy na błoniach...ale nigdy nie bylo to takie na pierwszym miejscu ja i Bóg bo przecież było znakomicie ... dopiero w dorosłym życiu kiedy przyszły problemy samodzielność i zastanawianie sie gdzie tutaj Bog odgrywa swoja role to bardziej widziałam ile dobra mam wokół siebie mimo trudności ...
Kiedy przyszły poronienia jedno za drugim i chcialam zamknąć się w sobie ale nie dalam sie pokonac tylko dlatego ze znalazłam pocieszenie gdzieś głębiej a spotkanie z Matką było przypieczetowaniem tego wszystkiego ... nawet kiedy przychodzi chwila słabości odganiam te myśli od siebie a przynajmniej się staram i jestem spokojniejsza [emoji4] każda z nas musi poplakac wyzalic się ;* przecież mamy uczucia i duszę która nie raz cierpi ważne gdzie znajdujemy pocieszenie sama wiesz ;* jedynie cierpliwosc jest ciagle ćwiczona i opanowanie tego wszystkiego a to bardzo trudne ...
...dla Ciebie dużo zdrówka, kochana zobacz ile masz w sobie siły [emoji4]wierzę ze dzidzi sobie poradzi ;* pamietaj tego nikt Ci nie zabierze na zawsze będziesz mama przez duze M ; *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino uwielbiam kiedy piszesz ;* takie mam refleksje później dobre ...
Dziękuję Ci ;*
Nikt z nas nie jest idealny, uczymy sie na błędach i postrzegamy później pewne rzeczy inaczej [emoji4] jesteśmy tylko ludźmi każda z nas ma prawo aby zaplakac czy mieć gorszy czas ...
A Ty pięknie to ujęłas

Ostatnia edycja:
@magda1208 ile masz lat? Jutro bede wypatrywac wiesci od Ciebie. W ktorym poznanskim szpitalu pracuje Twoja ginekolog?

Wiara to trudny temat. Podziwiam Was za Wasza wiare tyle razy Wam pisalam.

Tak jak pisalam wczesniej nie umiem odniesc sie do Waszych postow. Ogolnie nawet coezko mi czytac. Chyba teraz ja potrzebuje posiedziec w krzakach

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 ile masz lat? Jutro bede wypatrywac wiesci od Ciebie. W ktorym poznanskim szpitalu pracuje Twoja ginekolog?

Kochana 8 grudnia skończę 38. Ja nie jestem z Poznania tylko Bydgoszczy.

Wiara to trudny temat. Podziwiam Was za Wasza wiare tyle razy Wam pisalam.

Tak jak pisalam wczesniej nie umiem odniesc sie do Waszych postow. Ogolnie nawet coezko mi czytac. Chyba teraz ja potrzebuje posiedziec w krzakach

@roxie123 ostatnio pustka i muzyka z Lord of dance. Zakochalam sie w ich tancu i efektach i muzyce. W kwestii tematow zwiazanych z forum czuje sie chwilowo tak obok. Taka wypluta

@marzycielka81 też często znajduje ukojenie w muzyce odrywam się od codzienności [emoji4] wiesz ja tez nie raz czytam posty które są dla mnie kosmosem ale każda z nas zawsze swoje 2 grosze dorzuci i jest całość i zrozumienie w efekcie końcowym... jeśli chodzi o wiare to bardzo indywidualna sprawa , nigdy nie można porównywać się do drugiej osoby , wiary nie mierzy się na słowa ;* ale miło się czyta spostrzeżenia i doświadczenia innych osób...mimo że nie zawsze same umiemy się odnaleźć

reklama
@roxie123 tak trzymać [emoji4] jestem z ciebie dumna [emoji41] sama robiłam sobie zastrzyki przy stymulacjach, potem po transferach wkłuwałam się podając heparynę.. nie powiem, że jest to przyjemne uczucie ale trzeba było się ogarnąć i wziąć w garść. Bravo kochana! @czarna_mała ty też dasz radę [emoji41]
@magda1208 za jutro kichana[emoji110]️[emoji110]️ niech już kropek przestanie mamę straszyć.

W dyskusje religijne się nie zagłębiam bo ja daleko od tego [emoji51] potrzymam za to kciuki [emoji110]️[emoji110]️

Do góry