reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@edloteh wprawilam się tfu tfu [emoji23] żebym sobie nie chwaliła za dużo bo wiesz jutro zrobię sinca przypadkiem i po zabawie [emoji16] a już dziewczyny widziały jakie umiałam zrobić...wazne żeby pomogły się fasolce rozwinąć tylko tyle pragnę

Ps. Brzuchatki kochane [emoji4] mamaginekolog pisze jak przygotować ciało do porodu przydatny artykul [emoji4]
Lubię jej posty [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 tak trzymać [emoji4] jestem z ciebie dumna [emoji41] sama robiłam sobie zastrzyki przy stymulacjach, potem po transferach wkłuwałam się podając heparynę.. nie powiem, że jest to przyjemne uczucie ale trzeba było się ogarnąć i wziąć w garść. Bravo kochana! @czarna_mała ty też dasz radę [emoji41]
@magda1208 za jutro kichana[emoji110]️[emoji110]️ niech już kropek przestanie mamę straszyć.

W dyskusje religijne się nie zagłębiam bo ja daleko od tego [emoji51] potrzymam za to kciuki [emoji110]️[emoji110]️
Oj nie nie, raz Małżon ociągał się ze zrobieniem zastrzyku i wkurzyłam się, wzięłam do ręki zastrzyk, zdezynfekowałam skórę, złapałam fałd...i nie dałam rady, siedziałam tak z dobre 10minut z tą strzykawką, pot mi płynął po całym ciele, ale nie dałam rady świadomie wbić sobie tej igły w swoje ciało. Ja mam uraz z dzieciństwa, był czas że patrzyłam jak pielęgniarka daje mi szczepionkę, a potem za kilka lat jako dziecko trafiłam do szpitalika dziecięcego z rotą i tam pobierała mi pielegniarka krew rano na morfo, ale niestety nie dali mi nic do picia rano i wbijała się w różne miejsca z 7 razy. W końcu zemdlałam i obudziłam się na leżance na dyżurce. Od tamtej pory mdlenie jest silniejsze ode mnie, nie lubię jak mi gumką ściskają rękę żeby wyczuć żyłę :/ i mimo tego, że lata już nie mdlałam, to przy ostatnim pobieraniu przy krzywej cukrowej i insulinowej znowu bym zemdlała, bo baba wbijała się kilka razy (opisywałam Wam na początku października) ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala to ja tak panicznie boję się dentysty byłam mała wyrwał mi zdrowy praktycznie ząb na zywca...tez uraz z dzieciństwa xD i raz mi się szczeka zaciela na fotelu coś strasznego !
Chodzę do jednego zaufanego dentysty gdzie pani pielęgniarka puszcza wiatraczek bo pot leci z czoła ze strachu haha i bez znieczulenia nie ma opcji . A zębów pilnuje bo wiadomo . Teraz mam zmartwienie bo na starość mi urosła jedna 8semka a raczej 3/4 i policzek mi kaleczy :( chyba mi się nie mieści w szczece bo mam małe ząbki hahaha : p umrę jak będę mieć ja wyrwac kiedyś także ja rozumiem strach przed igła bo mam tak samo na dentyste xD [emoji85][emoji85][emoji85][emoji87]
Pomijając fakt ze druga fobia to osy pszczoły wszystko co robi bzzy ale negatywnie xD w lecie to ja ciągle na zawale [emoji23][emoji23][emoji23]

@czarna_mala to ja tak panicznie boję się dentysty byłam mała wyrwał mi zdrowy praktycznie ząb na zywca...tez uraz z dzieciństwa xD i raz mi się szczeka zaciela na fotelu coś strasznego !
Chodzę do jednego zaufanego dentysty gdzie pani pielęgniarka puszcza wiatraczek bo pot leci z czoła ze strachu haha i bez znieczulenia nie ma opcji . A zębów pilnuje bo wiadomo . Teraz mam zmartwienie bo na starość mi urosła jedna 8semka a raczej 3/4 i policzek mi kaleczy :( chyba mi się nie mieści w szczece bo mam małe ząbki hahaha : p umrę jak będę mieć ja wyrwac kiedyś także ja rozumiem strach przed igła bo mam tak samo na dentyste xD [emoji85][emoji85][emoji85][emoji87]
Pomijając fakt ze druga fobia to osy pszczoły wszystko co robi bzzy ale negatywnie xD w lecie to ja ciągle na zawale [emoji23][emoji23][emoji23]

Jak wychodzę od dentysty, to też jestem mokra. Ale nie dlatego że się boję, tylko z adrenaliny, nie lubię tego dźwięku piszczenia jak boruje zęby albo tego chrupnięcia jak rwie ;) a dwa zęby głupoty --> ósemki już wyrwałam, została mi jedna, ale mam nadzieję, że nigdy nie wyjdzie ;)

Jak mi tu jeszcze któraś z wiekiem wyskoczy, to kopnę wirtualnie w d...... ;) Gdybym miała chociaż rok zapasu jeszcze, czułabym się komfortowo. Serio. Każda z Was ma i tak więcej czasu niż ja, wiec proszę bez jęczenia ;).
Został tydzień do granicy, którą sobie wyznaczyłam na urodzenie dziecka. Do tego 21.11. jest rocznica mojej drugiej pozytywnej bety. Rok temu moje urodziny były najszczęśliwsze na świecie, teraz będą najgorsze.

@czarna_mala hahahaha jak masz mokro przed dentysta to niezły przystojniak [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23] żartuje; *
Też nie cierpię tego koszmar...
I jak było? A raczej jak po ? Podobno nie lada wyczyn to wyrwać żeby nerwu/a ( nie wiem jak napisać [emoji23]) nie uszkodzić [emoji12]

Jak mi tu jeszcze któraś z wiekiem wyskoczy, to kopnę wirtualnie w d...... ;) Gdybym miała chociaż rok zapasu jeszcze, czułabym się komfortowo. Serio. Każda z Was ma i tak więcej czasu niż ja, wiec proszę bez jęczenia ;).
Został tydzień do granicy, którą sobie wyznaczyłam na urodzenie dziecka. Do tego 21.11. jest rocznica mojej drugiej pozytywnej bety. Rok temu moje urodziny były najszczęśliwsze na świecie, teraz będą najgorsze.
Ja mam urodziny zaraz po Nowym Roku ;) i teraz zastanawiam się czy będą takie jak co roku czy będę leżeć i schizować czy mam objawy czy nie ;)

@marshia dasz rade Ty jesteś mocna babeczka [emoji6][emoji4]
Wczoraj urodzila znajoma z dalszego sąsiedztwa ma 46 lat i też pierwsze także wiesz liczby to tylko liczby ...

@czarna_mala ja teraz schizuje czy to objawy i zastanawiam się jakie będą święta czy będę happy czy będę wyć kolejny rok
1grudnia imieniny mam [emoji16]

reklama
@czarna_mala hahahaha jak masz mokro przed dentysta to niezły przystojniak [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23] żartuje; *
Też nie cierpię tego koszmar...
I jak było? A raczej jak po ? Podobno nie lada wyczyn to wyrwać żeby nerwu/a ( nie wiem jak napisać [emoji23]) nie uszkodzić [emoji12]

Zmieniłam teraz na dentystkę w ośrodku bliżej domu, ale nie jestem zadowolona. Przed wizytą wypełniasz formularz, tam pytają o wiek, choroby, przyjmowane leki itd. przed wizytą oddajesz. Więc napisałam tam, że przyjmuje leki rozrzedzające krew, bo biorę przecież Acard i napisałam dlaczego go przyjmuję. W pewnym momencie ona mówi do mnie, że mam nadkrwistość, mówię jej że nie bo to pewnie wina Acardu, a ta do mnie z takim wyrzutem "Po co Pani to przyjmuje" więc jej odpowiedziałam, że jestem po siedmiu poronieniach i napisałam to w formularzu. Zupełnie nie wiem po co tracić czas i wypełniać jakiś formularz, którego i tak nie czytają. Jakbym napisała że mam Hiv albo aids to też by nie widziała [emoji849]
@czarna_mala ja teraz schizuje czy to objawy i zastanawiam się jakie będą święta czy będę happy czy będę wyć kolejny rok
1grudnia imieniny mam [emoji16]

Ja wyć to już nie wyję, ale zawsze jest "Nie będę pić bo może jestem w ciąży", "Nie będę skakać bo może jestem w ciąży" itd.

Do góry