reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 to i tak w tej klinice jakoś w miarę coś robią , bo tak to nic ...
Ja na Ealingu byłam u Pośpiecha w Luxmedice to syto biorą , ale wiesz podejście inne całkiem no nie ...
Czyli jednak powrót i w sumie dobrze , ja wróciłam głównie ze względu na opieke medyczną :)

reklama
@ovli22 to i tak w tej klinice jakoś w miarę coś robią , bo tak to nic ...
Ja na Ealingu byłam u Pośpiecha w Luxmedice to syto biorą , ale wiesz podejście inne całkiem no nie ...
Czyli jednak powrót i w sumie dobrze , ja wróciłam głównie ze względu na opieke medyczną :)

Byłam u Pospiecha jak jeszcze pracował w my medyk .
Nie jest zły ale co on mi mógł powodzić lub zrobić !!
On może mi tylko wykonać usg i przepisać jakieś leki .
Nie wiem czy on by się nadawał na prowadzenie takiej ciąży . Nie mam pojęcia .

Tak chce wrócić do Pl bo mamy już dość !! Tej bieganiny i takiej samotności !! [emoji15]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 też nie wiem byłam 2 razy , raz w my medyk a drugi na ealingu jakos tak nie przyopadł mi do gustu chociaz chwalili go ... ale tez nie mam pojecia jaki ma stosunek do takich ciąż jak nasze
Pewnie tez miałam dosyć , wiadomo więcej kasy było ale 0 życia , nie żałuję , że wróciłam :)

Przyszedł mi wynik morfologii i od roku mam niski poziom leukocytow 3.36 a norma od 4 do 10... Czym Moze to być spowodowane? Martwię się tym

@ovli22 też nie wiem byłam 2 razy , raz w my medyk a drugi na ealingu jakos tak nie przyopadł mi do gustu chociaz chwalili go ... ale tez nie mam pojecia jaki ma stosunek do takich ciąż jak nasze
Pewnie tez miałam dosyć , wiadomo więcej kasy było ale 0 życia , nie żałuję , że wróciłam :)

No takie tutaj życie ! Praca- dom- zakupy .
Ewentualne jak jest lato w miarę pogoda to gdzieś się pojechało za Londyn !

I na weeknd trzeba się napić bo na trzeźwo to się nie da !! Ha ha

Weekendy mam przeważnie wolne to się gdzieś wyjdzie na ZakuPy albo coś zjeść .
Jak my mamy wolne to wszyscy pracują i tak siedzimy sami na kanapie przed tv . Ha ha

W Londynie dużo jest rzeczy do robienia ale wszystko kosztuje i to nie mało !

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

A ja dziś po wizycie u immunologa. 2,5 godziny stracone i nic nie załatwione :sad: Skuerowania żadnego nie dostałam, bo przecież to co w czerwcu robiłam wystarczy, po co powtarzać :crazy:
Wg niego powodem może być immunologia, nie musi. Powodem moze być SM, nie musi. To co wg niego może być prawdopodobne, ale nie musi :baffled: to Limfocyty T reg u mnie. Czyli nie mam hamowania, ani na udezrzenie SM kiedyś, ani na ochronę zarodka teraz.
W intralipid nie wierzy, w szczepienia nie wierzy. Wg niego NK mają wpływ dopiero po 12 tygodniu, bo one dzisiają na łożyskondopiero.
I nic nie jest w stanie mi zaproponować. No chyba, ze przemyślę odpuszczenie tematu. Nie każdy musi przecież mieć dziecko :crazy: A dziecko z niepelnosprawną matką (po ingerencjach w układ immunologiczny) to niedobry pomysł dla dziecka. Wiec mam to przemyśleć :mad:
@burczuś tyle u mnie dziś słychać ;). Trochę złości, trochę przykro.

Ostatnia edycja:
@smerfik88 nie pomogę niestety :/
@marshia jeju co za wizyta sama bym była zła ... gość podejście ma za*** , może być a nie musi lol ,
a kiedy Ty idziesz do tego co Ci badania zlecił ? może on Ci da lepsze info i poradzi co dalej

Dziewczyny przerzuciłam się na PRENATAL UNO i jaka jest różnica ? on ma folianu 800ug a mój solgar metyl 400 mcg ??? to którego jest więcej ? ;p głupie wiem , ale nie znam się na jednostkach xD
I następne pytanie ;p zawiera wit D 1500j.m to brac jeszcze dodatkowo D -Vitum forte 2000j.m czy to styknie ? :)

reklama
@smerfik88 wyglada mi to na przebyta infekcje leukocyty zuzywaja sie zrob badania za jakis czas jesli dalej bedzie niski poziom idz do lekarza rodzinnego
@roxie123 tam przeciez jest tego pol na pol eiec masz 400 metylowego. Do pytania z wit D nie przekraczaj dziennej dawki 4000 ;) wiec spokojnie mozesz brac np 1000 albo 2000. Ja boore aktualnie 4000 bo slonca brak zima:p a i tak pewnie du.y nie urywa z moja wit d.
@marshia przykro mi ze nic nie zalatwilas takie gdybanie ja tez moge sobie diagnoze wystawicbez wychodzenia z domu ehh :/ ja odpuscilam z badaniami szczerze mam to gdzies co ma byc to bedzue a teraz lecze zeby przynajmniej ladny usmiech bede miec a co:p

Do góry