reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny podjęliśmy decyzję o tym cholernym oczyszczaczu. Trudno - będzie mniej ciulstw kupionych, za to będziemy oddychać normalnym powietrzem.

Zastanawiam się nad tym

Link do: Philips AC3256/10

Lub nad tym

Link do: Electrolux EAP450

Któraś ma, poleca?
Znacie się na tym, bo ja starałam się poczytać ale wiadomo chętnie opini innych w tym temacie wysłucham bo nie czuje się zbyt pewnie w tym temacie.
Za wszystko wskazówki dziękuję z całego serducha [emoji173] poniżej zamieszczam filmik czym oddychamy u nas [emoji35]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w sobotę kupilam w promocyjnej cenie oczyszczacz Webber za 500 zł [emoji4] ma dobre opinie w necie i musze powiedziec, ze na prawder czuc różnice!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam za sobą piecio letnie starania z pierwszą ciąża. Potem druga dwa lata i obumarła to teraz ile? Potem już będę za stara na dzieci.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz jakieś zdrowotne problemy? Faktycznie to strasznie długo. Współczuję.

A masz jakieś zdrowotne problemy? Faktycznie to strasznie długo. Współczuję.
Mąż miał przedtem mało ruchliwe plemniki. mam za sobą jedną inseminacje nie udaną . diagnoza był , że tylko in vitro dawali nam 3% szans na naturalne zajscie . Miesiąc przed rozpoczęciem invitro zobaczyłam 2 kreseczki i to właśnie listopad był tym miesiącem w którym na sie udało. Potem musiałam dwa lata odczekać bo miałam cesarke , wiec po pty czasie kolejne dwa lata starań i sa dwie kreseczki , ale niestety ciąża obumarła w 9 tyg serduszko przestało bić:( A teraz czekam na kolejny cud w postaci dwóch kreseczek, a potem na cud ,że serduszko nie przestanie bić ....

Ja mam za sobą piecio letnie starania z pierwszą ciąża. Potem druga dwa lata i obumarła to teraz ile? Potem już będę za stara na dzieci.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie długo... ale nie mozesz sie nastawiac, ze teraz tez tak bedzie. Podobno po pronieniu szybko zachodzi sie w ciaze. Ja sie tego trzymam i jakas nadzieje mi to daje :)

reklama
Do góry