Nie [emoji14] czasem w nocy , czasem nad ranem , czasem po południu [emoji14]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No, właśnie... To bym bardziej siknij, bo nie będziemy tu tak długo czekać [emoji16].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie [emoji14] czasem w nocy , czasem nad ranem , czasem po południu [emoji14]
Tak działamy dziśbędziemy się godzić po tej sprzeczce xD Już chyba wszystko sobie wyjaśniliśmy
![]()
Jakoś tak bez przekonania [emoji14]No, właśnie... To bym bardziej siknij, bo nie będziemy tu tak długo czekać [emoji16].
Mam nadzieję że chociaż na chwilę uda mi się zapomnieć o tym bóluNo i cudownie, będzie namiętnie po tej sprzeczce to i siła wyrzutu żołnierzyków większa [emoji12].
Jakoś tak bez przekonania [emoji14]
Nie wierzę że się udało![]()
Z synem test pozytywny wyszedł już dzień przed @
Mam nadzieję że chociaż na chwilę uda mi się zapomnieć o tym bóluMatko! Ja rzadko kiedy mam tak bolesną owulację, zdarzało mi się że miałam już tak ale w ostatnim czasie to nie wyczuwalną miałam, nic mnie nie bolało. A może wtedy nie miałam tej owulacji że nie czułam tego co dziś
Nie wiem. Dobra nie myślę dziś o tym
Ważne że w tym cyklu jest
![]()
Dzięki :* [emoji173]Jak tym razem się nie uda, to popłaczemy razem z Tobą i będziemy dalej walczyć. W końcu się uda i radość będzie ogromna. Ale może jednak... jeszcze jest szansa na ten cyklMocno trzymam kciuki, żeby się udało już teraz.
Z testem zrób, co dla Ciebie najlepsze. Jeżeli negatyw działa na Ciebie źle, to poczekamy razem z Tobą na finał
Także głowa do góry i kciuk siny.
No ja mam piersi + brodawki ale albo sobie wmawiam albo wcześniej nie zwracałam na to uwagi..Bolą mnie tylko brodawki to dziwne bo zawsze całe piersi mnie bolały[emoji50]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom