reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jedyne co ostatnio poprawiło mi humor to to że jak teściowa usłyszała że chce Thermomixa kupić to stwierdziła że jak swojego prawie nowego dała drugiej synowej, teraz kupiła tego z Lidla i nie widzi żadnej różnicy między nimi to mi na prezent świąteczny ślubny kupi tego Lidlowego :)
Już mi się pieczenie bułek i sorbety truskawkowe po nocach snia [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To u mnie dokładnie na odwrót, ja swojemu powiedziałam, że w tym roku mu odpuszczam i nie będę go do niczego zmuszać, ale po nowym roku to ja narzucam tempo i będzie wtedy kiedy mi się zachce a on na to żebym go nie stresowała ;)
To mój D zbulwersowany. Ze jak to chce odpuścić. Chociaż też ostatnio wkurzony był że patologia dziecko za dzieckiem a jak porządna para się stara to miesiącami albo wcale nie może mieć dzieci. I gdzie tu sprawiedliwość... Także widzę że i on to przeżywa.

To mój D zbulwersowany. Ze jak to chce odpuścić. Chociaż też ostatnio wkurzony był że patologia dziecko za dzieckiem a jak porządna para się stara to miesiącami albo wcale nie może mieć dzieci. I gdzie tu sprawiedliwość... Także widzę że i on to przeżywa.

Na pewno przeżywa, zresztą jak pewnie każdy facet tylko oni to chyba bardziej ukrywają.
Fajnie, że dostaniecie taki prezent ślubny :) Kiedyś się zastanawiałam nad nim ale nie byłam pewna jak z jakością.

Na pewno przeżywa, zresztą jak pewnie każdy facet tylko oni to chyba bardziej ukrywają.
Fajnie, że dostaniecie taki prezent ślubny :) Kiedyś się zastanawiałam nad nim ale nie byłam pewna jak z jakością.
Różni się tylko tym od najnowszego oryginalnego Thermomixa tym że nie pokazuje przepisu na wyświetlaczu krok po kroku. A tak to wszystko to samo. Nawet te przepisy z oryginalnego Thermomixa zrobić dokładnie tak samo w Lidlowskim

1511257593-18103b43c4eda3a9-aaaaaa.jpeg

Ooo dziękuję :) w sumie to się średnio orientuję jeśli chodzi o jego funkcje. Znajomi rodziców mają thermomixa i często robią pyszny ajerkoniak i zupę ogórkową ze świeżych ogórków [emoji14] A ile ten lidlowy kosztuje?
To w tym z Lidla też to zrobisz :)
Zazwyczaj 888 zł :) Thermomix oryginalny 4799 bądź 5199 zł [emoji23]

reklama
Ooo dziękuję :) w sumie to się średnio orientuję jeśli chodzi o jego funkcje. Znajomi rodziców mają thermomixa i często robią pyszny ajerkoniak i zupę ogórkową ze świeżych ogórków [emoji14] A ile ten lidlowy kosztuje?
A jakie ciasto wychodzi na pyszną pizzę, bułki, chleb, pierogi !
Porcja 8 bułek pełnoziarnistych składniki + prąd wychodzi 2 zł :)
Gdzie bułka pełnoziarnista w sklepie jedna wychodzi spokojnie 80-90 gr.
Sorbet truskawkowy (fajny jak niezapowiedziani goście z dziećmi przyjadą) niecała minutę robisz :) z samych truskawek, wody i cukru :) bez chemii, konserwantów, barwników :)
Warzywa i mięso na parze dużo smaczniejsze niż gotowane czy smażone [emoji14] już się go doczekać nie mogę :)

Do góry