reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja już dostaje do głowy na maksa. Niedobrze mi strasznie, wczoraj też było mi niedobrze. Ale stwierdzam, ze sobie wkrecam, bo przecież kobiety w ciazy odczuwaja nudnosci raczej pozniej a nie jeszcze zanim zrobia test ciążowy :D :D
No i nie moge od kilku dni patrzeć na mieso, ja mięsożerna jestem bardzo. Ale to tez pewnie tylko moja psychika płata mi figle :(
Oj niekoniecznie duzo pozniej. Znam osobe ktora na tydzien przed pozytywnym testem rzygala jak kot.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Dziewczynki ile od zaplodnienia mozna miec jakies objawy? Bo mnie bola jedynie piersi i jajniki jak na @ ale zaczely sie one dwa dni po pozytywnym tescie owulacyjnym a nawet sluz jest bardzo błogi :/
Ja w 17 dc zaczelam miec ból sutkow i tak jakos złagodnialam. I to byly pierwsze objawy. A bole jajnikow i podbrzusza dzien później.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

I nas chłopiec będzie po moim tacie - Grzegorz.
Bardzo mało spotykane dzisiaj imię, w przedszkolu nie spotkałam jeszcze małego Grzesia.

Tym kryterium też trochę się kieruje przy wyborze imienia dla dziewczynki - podoba mi się Zuzanna ale jest w pierwszej 5tce więc odpada, to samo Julka czy Maja.
Podobają nam się
-Łucja - choć mam źle skojarzenie właśnie z taka przedszkolną "Lusią"..
-Klara - tutaj znowu boimy się boomu na Lewandowskich:p

Mąż by chciał Karolinke, Anne lub Martyne ale mnie się nie podoba..
Moje typy to Malwina, Celestyna czy Florentyna ale mój mąż nie chce o tym słyszeć;p

Dla chłopców też podoba nam się Wojciech - teść ma tak na imię, ale też Wojtkow jest baaaardzo dużo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

I nas chłopiec będzie po moim tacie - Grzegorz.
Bardzo mało spotykane dzisiaj imię, w przedszkolu nie spotkałam jeszcze małego Grzesia.

Tym kryterium też trochę się kieruje przy wyborze imienia dla dziewczynki - podoba mi się Zuzanna ale jest w pierwszej 5tce więc odpada, to samo Julka czy Maja.
Podobają nam się
-Łucja - choć mam źle skojarzenie właśnie z taka przedszkolną "Lusią"..
-Klara - tutaj znowu boimy się boomu na Lewandowskich:p

Mąż by chciał Karolinke lub Martyne ale mnie się nie podoba..
Moje typy to Malwina, Celestyna czy Florentyna ale mój mąż nie chce o tym słyszeć;p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się znowuż podoba Maja,zawsze miało być że córkę nazwę Maja,ale ostatnio mi się spodobało Liliana, ale tu znów problem bo jest Liliana i Lilianna, mi się bardziej podoba przez dwa "n" Ale w Pl bardziej popularne jest przez jedno "n", a ostatnio wpadło mi w ucho Alicja, mogła bym nadać dwa imiona Liliana Alicja i nazwisko też pasowało by,i mi się bardzo podoba właśnie tak :D Sama bym chciała się tak nazywać :D Ale nie zdecydowałam jeszcze ;) Chłopiec Marcel, podoba mi się też Dominik, Rafał... Dobrze że mam jeszcze czas na przemyślenie :D Dopóki nie zajde w ciążę i nie poznam płci :) Jak już będę znać wtedy będę myśleć :)

reklama
Do góry