SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
A gdzie to się robi? Ja mam dziś@Nonkatoja się wie :-) jak mamusia z poczuciem humoru i niewyparzonym językiem to i córa też :-) nie mogło być inaczej :-) nawet lubi metal, rock, gotyk słuchac tak jak ja.
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A gdzie to się robi? Ja mam dziś@Nonkatoja się wie :-) jak mamusia z poczuciem humoru i niewyparzonym językiem to i córa też :-) nie mogło być inaczej :-) nawet lubi metal, rock, gotyk słuchac tak jak ja.
![]()
![]()
Ogromnie się ciszĘ [emoji16] tyle z nas tu się tymi Ciebie martwilo i 3 mało kciuki, że nie było innej opcjiDziewczyny byłam właśnie na usg jest pęcherzyk żółtkowy i zarys zarodka. Oddzielenie się zmniejszylo
kochana wierze ze bedzie dobrze trzymam kciuki :*Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że się sytuacja wyprostuje. Nadzieja jest, ale jeszcze cały czas plamie i to po wczorajszym badaniu całkiem sporo. Teraz rano zaczęło się uspokajać
Oj Kinga, mam wielka nadzieje, ze juz bedzie rylko lepiej. Trzymajcie sie cieplutko!Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że się sytuacja wyprostuje. Nadzieja jest, ale jeszcze cały czas plamie i to po wczorajszym badaniu całkiem sporo. Teraz rano zaczęło się uspokajać
Z moich wyliczeń i om 5+1. Dokładne rachunki zrobią na usg 29.11
![]()
Dzień dobryNie nadrobię Was, tyle znowu naprodukowałyście od wczoraj wieczora
Zapomniałam wczoraj napisać, że słyszałam serduszko [emoji7] Dostałam też spis badań do zrobienia i zalecenie przyjmowania Duphavit Pregna. Następna wizyta za 2 tygodnie 5 grudnia
Następne co 3 tygodnie. Poinformował mnie też, że wyślę mnie na badania prenatalne i że są drogie ale zrobi tak żebym za nie nie płaciła. Dziewczyny, które wyliczenia są bliższe prawdy, z OM czy USG? Co prawda to różnica 1 dnia ale tak z ciekawości pytam. Czego można się spodziewać na drugiej wizycie? Bo raczej usg już robić nie będzie chyba prawda?