Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Haha do Poznania zapraszamślubuję w sierpniu hehe
![]()
![]()
Haha juz widzę te bramy z wózków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha do Poznania zapraszamślubuję w sierpniu hehe
![]()
![]()
Wiesz my to póki co tak wstępnie sobie ustaliliśmy, zero szczegółów póki coKurde to polowa dziewczyn dk Ciebie a polowa do mnie haha a ktorego ślubujecie?
![]()
![]()
No to chyba trzeba by spytać koleżanki kiedy jej pasuje![]()
No fakt tak mi ten rosół w głowie zawrócił ze zapomnialam ja spytac![]()
Całe lipcówki masz pod oknemHaha do Poznania zapraszamślubuję w sierpniu hehe
![]()
![]()
Aha jakby co my 18 sierpnia. Ale tylko cywilny. Ale dzidzi ochrzcimy tylko że bliżej bożego narodzeniaWiesz my to póki co tak wstępnie sobie ustaliliśmy, zero szczegółów póki conawet nie wiem czy dotrwam do sierpnia, ja to jak najszybciej chciałabym usidlić M haha. On powiedział, że jeśli o niego chodzi to może choćby jutro iść do urzędu
Ale chyba nie chciałabym iść z brzuchem do ślubu, poza tym nie chce, żeby ludzie myśleli, że to wszystko była wpadka i dlatego nam się spieszy.
My też tylko cywilny i tak zostanie bo jesteśmy oboje po rozwodzie.Aha jakby co my 18 sierpnia. Ale tylko cywilny. Ale dzidzi ochrzcimy tylko że bliżej bożego narodzenia
![]()
![]()
HahaCałe lipcówki masz pod oknem
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie zmienia się sam... Codziennie wstawiam...Haha
A tak btw Tobie suwaczek się sam przestawia? Ja sobie zmienilam na inny bo tamten mi się coś przestawić nie chcial :-/ i nie wiem dlaczego.
![]()
![]()
Aha a robisz to przez aplikację czy przeglądarkę?Nie zmienia się sam... Codziennie wstawiam...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
L4 mamNo to chyba trzeba by spytać koleżanki kiedy jej pasuje [emoji14] haha