gosian9535
Zaangażowana w BB
Witajcie dziewczyny dzisiaj mialam punkcje z 4 pobrali tylko dwa jajeczka, dwa byly puste jestem załamana pewnie nic z tego nie bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie...Ale jak widać wszystko się moze zdarzyć... ja jutro znowu wizyta i nerwy. Najgorzej ze sama nie dojadę i musi mnie ktos zawieść, a jak się rozkleje i znowu nie będę mogła rozmawiać z doktorem i w rejestracji to mój szwagier się o wszystkim dowie, a nie chcce tego, nie chce litości i współczucia...Wlasnie pamietam jak sie stresowalas w piatek i probowalas do 20:00 sie umowic na usg. Czasami nasze przeczucia nas nie myla niestety
Bylas na usg i pecherzyk byl to nie bylo potrzeby badac bety. Nikt nawet nie pomyslam na tym etapie, ze mogloby byc cos nie tak. Achh![]()
Witaj. Masz jeszcze dwa jajeczka, wiec trzeba mocno wierzyc, ze oba sie pieknie zaplodniaWitajcie dziewczyny dzisiaj mialam punkcje z 4 pobrali tylko dwa jajeczka, dwa byly puste jestem załamana pewnie nic z tego nie bedzie
Mi się wydaje, że mój lekarz już na tym pierwszym USG wiedział, że coś jest nie tak, znam go na tyle, że jego słowa "jest pęcherzyk ciążowy i to tyle na dziś" były dziwne, pokładał nadzieje, że kolejne badanie przyniesie serduszko. Dopiero dzisiaj zrozumiałam jak świetny personel pracuje w moim gabinecie. Odnoszą się wielkim współczuciem, po wyjęciu głowicy z pochwy trzymał mnie za rękę i tkwił ze mną w ciszy tak długo jak tego potrzebowałam, a po wyjściu z gabinetu położna od razu jak zobaczyła w jakim jestem stanie wzięła mnie do zabiegowego i dzieliła smutkiem. To było dla mnie nieoczekiwane zachowanie. Moja wizyta dziś trwała ponad godzinę ...Wlasnie pamietam jak sie stresowalas w piatek i probowalas do 20:00 sie umowic na usg. Czasami nasze przeczucia nas nie myla niestety
Bylas na usg i pecherzyk byl to nie bylo potrzeby badac bety. Nikt nawet nie pomyslam na tym etapie, ze mogloby byc cos nie tak. Achh![]()
Mam nadzieje, ze wszystko sie jakos ulozy. Strata dziecka, niewazne na jakim etapie jest straszna.Dokładnie...Ale jak widać wszystko się moze zdarzyć... ja jutro znowu wizyta i nerwy. Najgorzej ze sama nie dojadę i musi mnie ktos zawieść, a jak się rozkleje i znowu nie będę mogła rozmawiać z doktorem i w rejestracji to mój szwagier się o wszystkim dowie, a nie chcce tego, nie chce litości i współczucia...
Dziewczyno takie podejście na samym starcie!!!???nieładnie!zacisnąć pięści, pierś do przodu!masz jeszcze2jajeczkaWitajcie dziewczyny dzisiaj mialam punkcje z 4 pobrali tylko dwa jajeczka, dwa byly puste jestem załamana pewnie nic z tego nie bedzie
bierzJa sama o tym myslalam ale moja doktor tez o tym pomyslala i zaproponowano mi Embroy glue.. co myslicie ?
Witaj. Masz jeszcze dwa jajeczka, wiec trzeba mocno wierzyc, ze oba sie pieknie zaplodnia![]()
Normalnie az sie poplakalam.Mi się wydaje, że mój lekarz już na tym pierwszym USG wiedział, że coś jest nie tak, znam go na tyle, że jego słowa "jest pęcherzyk ciążowy i to tyle na dziś" były dziwne, pokładał nadzieje, że kolejne badanie przyniesie serduszko. Dopiero dzisiaj zrozumiałam jak świetny personel pracuje w moim gabinecie. Odnoszą się wielkim współczuciem, po wyjęciu głowicy z pochwy trzymał mnie za rękę i tkwił ze mną w ciszy tak długo jak tego potrzebowałam, a po wyjściu z gabinetu położna od razu jak zobaczyła w jakim jestem stanie wzięła mnie do zabiegowego i dzieliła smutkiem. To było dla mnie nieoczekiwane zachowanie. Moja wizyta dziś trwała ponad godzinę ...