Tak mam, ja jestem w uk i na jednej z wizyt u poloznej w moczu cukier wyszedl to chyba bylo ok 17tc i kazali zrobic glukoze.Masz cukrzyce ciążową? Właśnie w którym tyg robi się krzywą?
Masz cukrzyce ciążową? Właśnie w którym tyg robi się krzywą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak mam, ja jestem w uk i na jednej z wizyt u poloznej w moczu cukier wyszedl to chyba bylo ok 17tc i kazali zrobic glukoze.Masz cukrzyce ciążową? Właśnie w którym tyg robi się krzywą?
Masz cukrzyce ciążową? Właśnie w którym tyg robi się krzywą?
Musisz kusic! Pewno na wieczor zrobie... ehhhKurde to u mnie do tego jeszcze nie doszłochociaż te placki ziemniaczane...może
![]()
No szał[emoji6] takie zachcianki to ja bez ciazy mialam[emoji23]Ja dziewczyny nie miałam nocnych zachcianek wcale. Wogole jak ktoś się pytał czy mam jakieś ciążowe zachcianki to był w szoku ze ich nie mam przy ciąży bliźniaczej[emoji16] za to wczoraj o 21 zjadłam Prince polo to była moja pierwsza ciążowa zachcianka i chyba ostatnia bo to już końcówka [emoji23]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Wstawilam na rosol rano i sobie pyrka sle polecialam spraedzic ile mam ogorkow bo bylaby szybka zmiana planow[emoji16] niestety 4szt... kupie dzis i z reszty tosolu jutro ogorkowa z ziemniakami[emoji7]A ja może nie na same ogórki kiszone, ale zupa ogórkowa!!! O matko... aktualnie dziś serowa, ale ogórkową to przez was bym zjadła![]()
Od zgagi i mój refluks dostał teraz jakieś kumulacji i cały czas ulewa mi się żółć . No niestety z ciążą to nie ma reguły . Moja Mama z chłopakami jeździła na rowerze prawie do końca i czuła się extra a ze mną to po ścianach chodziła i 9 miesięcy wymiotowała . U mnie wyglada na to ze moja córka trzyma tradycje rodzinną[emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi właśnie też zaczęła się zgaga Nie nie mam tak .Generalnie jest mi duszno i gorąco w sypialni mam 17 st .
Mąż już nie pyta czy może walczymy kaloryfery bo moja odpowiedź to właśnie tak myślę czy nie otworzyć okna.....
Mówię brzuch mi staję a on bo Ci zamarzł![]()

Cuda jednak się zdarzają! Wymioty i zmęczenie minęły, nudności są tylko wieczorem!Wrażliwość na zapachy też zmniejszyła się i apetyt wrócił ze zdwojoną siłą-to akurat mnie nieco przeraża
Jak tylko zjem śniadanie czuję permanentny głód do godziny 14!![]()
Też mam teraz dobry apetyt, tylko zgaga mnie trochę wyhamowuje 
Dziewczyny byliśmy wczoraj oglądać szpital i powiem wam ze ludzie są szaleni . Wyobraźcie sobie ze były nas 4 pary na tych dniach otwartych na ta godzinę z czego tylko My miejscowi a reszta Wrocław Warszawa i Poznań . Położna opowiadała ze u nich to norma i ostatnio mieli pare z Gdańska której Pani odeszły wody w domu i jechała do nich na poród kamperem!! on prowadził 120 km/ h a ona leżała na tyle na łóżku na tel z ta położna ! Dojechali na ostatnie 30 min porodu . Ok do kliniki ivf mogę jeździć wszędzie ale żeby rodzic to chyba lekka przesada .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zgaga nadal mnie męczy ale to już żadna niedogodność w porównaniu z tym co byłoHaha gratuluję! DotrwałaśTeż mam teraz dobry apetyt, tylko zgaga mnie trochę wyhamowuje
![]()
Zgaga nadal mnie męczy ale to już żadna niedogodność w porównaniu z tym co byłoWcinamy póki dolegliwości nie powrócą!
![]()
No teraz wizyty zamiast co 2 tygodnie trzrba będzie co tydzień i jakoś dotrwaćnie zazdroszczę straszny dyskomfort, a szczególnie psychiczny...ale Ewunka już mamy bliżej niż dalej
Ja też lubiłam nagrzać do 28 stHaha też tak mamy a to ja zawsze byłam zmarzluchem![]()