reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez tak troche mysle ale obczaję plan rozmowy z tą panią tak, zeby uzyskac rzetelne odp. Na innym watku jednej dziewczynie Pasnik ponoc mowil i tej prof, wiec tez chyba ją zna:)
Miej reke na pulsie kochana. A skoro jest mozliwos kontaktu z Pasnikiem droga elektroniczna to ja na twoim miejscu napisalabym do niego po wizycie. I wspomniala ze nie poszlas do niej po to zeby zobaczyc co powie ktos inny tylko wyslal cie do niej twoj lekarz z kliniki

@asinka89
@Chocolateri
@PaulinkaP
Co u Was???

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
hej Kochana u mnie to tak zaczęłam robić choinki z plastikowych widelcow zajmuje mi zrobienie jednej z 4h potem schnie i na drugi dzień ja ozdabiam i wystawialam na sprzedaż zobacZymy może coś na tym zarobie a jak nie to będę miała dla siebie i dla teściowej i mamuś mojej dam na święta; ) a pozatym boli mnie jeszcze jajnik tak naprawdę to on mnie napierdala a nie boli w sobotę mam wizytę jutro mam dzwonić jak sie czuje a ten jajnik to jak za duzo nachodze się albo nadzwigam to daje o sobie duży znak dzisiaj boli bo byłam na zakupach z siostrą cioteczna a ze ona w ciąży więc ja zakupy nosiłam i chrzesniaczke do wózka sklepowego wkladalam nie mówiłam ze mam problemu bo nie chce aby ktos wiedział

hej Kochana u mnie to tak zaczęłam robić choinki z plastikowych widelcow zajmuje mi zrobienie jednej z 4h potem schnie i na drugi dzień ja ozdabiam i wystawialam na sprzedaż zobacZymy może coś na tym zarobie a jak nie to będę miała dla siebie i dla teściowej i mamuś mojej dam na święta; ) a pozatym boli mnie jeszcze jajnik tak naprawdę to on mnie napierdala a nie boli w sobotę mam wizytę jutro mam dzwonić jak sie czuje a ten jajnik to jak za duzo nachodze się albo nadzwigam to daje o sobie duży znak dzisiaj boli bo byłam na zakupach z siostrą cioteczna a ze ona w ciąży więc ja zakupy nosiłam i chrzesniaczke do wózka sklepowego wkladalam nie mówiłam ze mam problemu bo nie chce aby ktos wiedział
Z widecly ?? Ciekawa jestem jak wyglada[emoji16][emoji16]
Jak w sobote sie okaze ze ok z tym jajcorem to kiedy startujesz?

reklama
Z widecly ?? Ciekawa jestem jak wyglada[emoji16][emoji16]
Jak w sobote sie okaze ze ok z tym jajcorem to kiedy startujesz?

dodałam ja na fejsie w naszej grupie zobacz ;) kochana nie wiem kiedy startuje M sie go pytał w czwartek ze kiedy będzie transfer to powiedział mu że najpierw musimy wszystko doprowadzić do porządku aby było dobrze i nie marnować zarodeczkow a tu jak się czujesz kochana

Do góry