reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć, jestem tu nowa. Mam 6 letnią córeczkę Nadię. Postanowiliśmy z mężem postarać się o rodzeństwo dla małej. To mój 4 cykl starań o dzieciątko. Wczoraj w 23 dc zrobiłam progesteron z krwi i mam wynik 30,6. Możliwe jest ,że jestem w ciąży? Na test za wcześnie, bo okresu spodziewam się ok 11-12 grudnia.

Możliwe, ale po poziomie progesteronu w fazie lutealnej tego nie stwierdzisz. Jest po prostu zawsze, niezależnie czy ciąża jest czy nie, wyższy. Trza czekać na HCG.

68ccba4372c9c28ec83b189e4c5200c1.jpg

reklama
Możliwe, ale po poziomie progesteronu w fazie lutealnej tego nie stwierdzisz. Jest po prostu zawsze, niezależnie czy ciąża jest czy nie, wyższy. Trza czekać na HCG.

68ccba4372c9c28ec83b189e4c5200c1.jpg
Beenka widzę że Ty mądrala jesteś ;) a badasz szyjke bo mnie to troche intryguje chcialabym spróbować, tylko żeby mi ktoś to łopatologicznie wytłumaczył. Ps. Rodzi£am w styczniu 2017 i nie wiem czy to ma sens bo czyta£am, że szyjka się po porodzie zmienia.

Beenka widzę że Ty mądrala jesteś ;) a badasz szyjke bo mnie to troche intryguje chcialabym spróbować, tylko żeby mi ktoś to łopatologicznie wytłumaczył. Ps. Rodzi£am w styczniu 2017 i nie wiem czy to ma sens bo czyta£am, że szyjka się po porodzie zmienia.

Ja tylko lubię tabelki i wykresiki [emoji23].

Z badaniem szyjki to chyba @KatiNails jest ekspertką. Ona ciągle coś tam gmera. Któraś z dziewczyn wstawiała też fajne łopatologiczne rysunki, ale nie pamiętam która.

Ja nie sprawdzam, bo się boję [emoji12].

Ja tylko lubię tabelki i wykresiki [emoji23].

Z badaniem szyjki to chyba @KatiNails jest ekspertką. Ona ciągle coś tam gmera. Któraś z dziewczyn wstawiała też fajne łopatologiczne rysunki, ale nie pamiętam która.

Ja nie sprawdzam, bo się boję [emoji12].
A o co chodzi to może wytłumaczę [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry