Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sam pomysł nie jest zły ale trochę drogo szczególnie, że to tylko krótka książka, pewnie dziecko bardziej by się ucieszyło z jakiejś zabawki, którą spokojnie można kupić w tej cenie, ale to tylko moje zdaniePomysł fajny, ale wykonanie trochę mi się nie podoba. To zdjęcie nieładnie wkomponowane jest w te ilustracje. W niektórych miejscach potworki wychodzą. Ale pomysł fajny.![]()
Niestety nie znam się na hormonach i nie wiem czy po progesteronie można wykryć ciąże.Mogę Was prosić o odpowiedź
Masz racje rece pelne roboty przy takim brzdacu wiec juz niechceJa tez już nie chce! Kupy, rzygi, pieluchy, papki, nieprzespane noce, po co nam to? [emoji848][emoji6]
Ja niestety albo stety nie zaznalam co to porod naturalny bo mialam cc ale bol po cc tez nie przyjemny.No! Jeszcze ten poród do tego. Boli jak ch*j i w ogóle.
Kurkato Twojemu chlopowi sie upiekloTo jesteś szczesciara mój chłop miał takiego stracha jak mu mówiłam o badaniu nasienia ze przez dwa tygodnie powtarzał ze się udało że jestem napewno w ciazy a ja mu dowalalam ze napewno nie i musi iść się zdawać przez obwinianie jego rzolniezy zapomniałam o ciazy byłam pewna ze nic z tego
![]()
Ja nie pomoge bo nie wiem, musisz czekać spokojnie do terminu okresu i zrobić test. SpokojnieMogę Was prosić o odpowiedź
Witaj i sie rozgoscCześć, jestem tu nowa. Mam 6 letnią córeczkę Nadię. Postanowiliśmy z mężem postarać się o rodzeństwo dla małej. To mój 4 cykl starań o dzieciątko. Wczoraj w 23 dc zrobiłam progesteron z krwi i mam wynik 30,6. Możliwe jest ,że jestem w ciąży? Na test za wcześnie, bo okresu spodziewam się ok 11-12 grudnia.