reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja się witam popołudniem piątkowym. Objawy chyba wróciły do normy, bo cycek zaczął boleć na @ więc jednak przegapiłam owulację. Trzeba było testować!

reklama
Pomysł fajny, ale wykonanie trochę mi się nie podoba. To zdjęcie nieładnie wkomponowane jest w te ilustracje. W niektórych miejscach potworki wychodzą. Ale pomysł fajny. :)
Sam pomysł nie jest zły ale trochę drogo szczególnie, że to tylko krótka książka, pewnie dziecko bardziej by się ucieszyło z jakiejś zabawki, którą spokojnie można kupić w tej cenie, ale to tylko moje zdanie :)

Mogę Was prosić o odpowiedź
Niestety nie znam się na hormonach i nie wiem czy po progesteronie można wykryć ciąże.
Słyszałam tylko że w ciągu dnia mogą być różne wyniki więc zbadanie progesteronu raz może dac niemiarodajny wynik ale tak jak mówię, ja się na tym nie znam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja się pochwalę zrobilam bigos na rosole przepis teściowej

eikt3e3k96x30qte.png

To jesteś szczesciara mój chłop miał takiego stracha jak mu mówiłam o badaniu nasienia ze przez dwa tygodnie powtarzał ze się udało że jestem napewno w ciazy a ja mu dowalalam ze napewno nie i musi iść się zdawać przez obwinianie jego rzolniezy zapomniałam o ciazy byłam pewna ze nic z tego

eikt3e3k96x30qte.png
Kurkato Twojemu chlopowi sie upieklo:)

reklama
Cześć, jestem tu nowa. Mam 6 letnią córeczkę Nadię. Postanowiliśmy z mężem postarać się o rodzeństwo dla małej. To mój 4 cykl starań o dzieciątko. Wczoraj w 23 dc zrobiłam progesteron z krwi i mam wynik 30,6. Możliwe jest ,że jestem w ciąży? Na test za wcześnie, bo okresu spodziewam się ok 11-12 grudnia.
Witaj i sie rozgosc:) Ja tez mam juz 1 dziecko,synka 5 letniego i staramy sie o 2. Poki co 5 cykli trwaja starania. Wczoraj test robilam i negatywny. Dzis mam 29dc i ani widu ani slychu na @. A ile masz lat?

Do góry