Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczyny jesteście cudowne.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Jestem myslami z Toba:*Przyszla pigula dac mi kapsulke z antybiotykiem zeby nie dostac zakazenia czy jakos tak a zabieg o 19:15 bede miala. Modlcie sie za mnie i mojego aniołka wtedy.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Jotka gdzies Ty caly dzien sie ppdziewala? Daj dychnac temu chlopuJustyno, jestem z Tobą calym serduchem.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Nie pytaj, to nie jest dobry czas naszego "związku"Jotka gdzies Ty caly dzien sie ppdziewala? Daj dychnac temu chlopu![]()
Oj to nie pytam ale zycze powodzeniaNie pytaj, to nie jest dobry czas naszego "związku"
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
O Jezu ! Gratuluję ! :* Ile dni do terminu @ masz ? [emoji14] która oczywiście nie przyjdzie [emoji14]Nie wytrzymałam. Zrobiłam test
![]()
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hurra! Gratki:*Nie wytrzymałam. Zrobiłam test
![]()
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom