Kasienka3b
Fanka BB :)
Zasnij szybkoDobra, podchodzę jeszcze raz do sprawypoliczę owieczki!
A rano skoro świt czekam na twoje rezultaty Kasieńka! Trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zasnij szybkoDobra, podchodzę jeszcze raz do sprawypoliczę owieczki!
A rano skoro świt czekam na twoje rezultaty Kasieńka! Trzymam kciuki!
Bywa. Tez ciagle w lozku jem i potem M olruchy znajduje.Nie mogę spać. Przespałam pół dnia, do tego żarłam w łóżku więc pełno okruchów które mnie wq... No i mam za swoje [emoji849][emoji6]
Skoro @ się opuźniała nic dziwnego że myślałaś że się udało.Witam.
32dc. @ brak. Test zrobiony negatywny.
Juz sie nie ludze i czekam na @ bo dzis cos delikatnie pobolewa podbrzusze jak na @.
Jestem zla na siebie ze wierzylam i wbilam sobie do glowy ze sie udaDobra nie marudze Wam tu ale 1 kreska mi tak spierdzielila humor ze szok:/
Kurka tylko niech ten kolejny cykl sie zacznie bym mogla zaczac dzialac a nie sobie w kulki leci:/Skoro @ się opuźniała nic dziwnego że myślałaś że się udało.
Przykro mi bardzo i trzymam kciuki za Twój następny cykl :*
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie czekaja najprawdopodobniej 3 miesiace czekania na starania. Moze za rok o tej porze bede juz z brzuchem chodzic. Oby oby oby.Kurka tylko niech ten kolejny cykl sie zacznie bym mogla zaczac dzialac a nie sobie w kulki leci:/
Wiesz Kasiu, nadzieja umiera ostatnia. Oj pamiętam jaka bylam zla jak zrobilam swoj pierwszy test z synem biel vizira to malo powiedziane... =) cisnęlam nim w męża i kazalam mu wyp... do siebie. Na szczescie mnie nie posłuchał i został. Ale @nie bylo i tak =DWitam.
32dc. @ brak. Test zrobiony negatywny.
Juz sie nie ludze i czekam na @ bo dzis cos delikatnie pobolewa podbrzusze jak na @.
Jestem zla na siebie ze wierzylam i wbilam sobie do glowy ze sie udaDobra nie marudze Wam tu ale 1 kreska mi tak spierdzielila humor ze szok:/