olaaa7
Fanka BB :)
Faktycznie duży brzuszek![]()
Nie wiem czy sie dodalo, ale to w zoltej bluzie mam jakos w polowie 6 miesiaca, a to w bialej bluzce jakos 2 tyg przed porodem.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Faktycznie duży brzuszek![]()
Nie wiem czy sie dodalo, ale to w zoltej bluzie mam jakos w polowie 6 miesiaca, a to w bialej bluzce jakos 2 tyg przed porodem.
![]()
Zobacz sobie go jeszcze na żywo [emoji4]Czuje sie przekonana. Niestety malutka, a doliczajac w porze jesiennej grubsze ubranko to juz calkiem podziekuje. Trzeba sie na cos innego przerzucic.
![]()
Śliczny kształtny brzusio <3![]()
![]()
Ja jak się dotykam to nic tam nie czuję, a powinnam już ? To 8 tydzień ?No jasne, ze masz czas na brzuszek! Jeszcze trochę może minąć zanim się pojawi. U mnie też jeszcze nic nie widać, czuję tylko jak dotykam w dole brzucha takie małe zgrubienie, jak grejfrut![]()
Ja tez nie czuje. Tzn w spodnie mi sie juz ciezko zmiescic, ale tak zebym sama wyczuwala to nic a nic a dzis 9+3 tydz. Wcale sie nie martwie, wszystko jest kwestia czasuJa jak się dotykam to nic tam nie czuję, a powinnam już ? To 8 tydzień ?
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
8 tydzień to chyba za szybko, żeby coś można było wyczućJa jak się dotykam to nic tam nie czuję, a powinnam już ? To 8 tydzień ?
Tez takie dni mam. W jeden moge gory przenosic, a w drugi moglabym spac caly dzien i sie z miejsca nie ruszac.Jak się dziewczyny czujecie ka wczoraj gosposia pełna gębą a dziś ledwo ciągnęnic nie robie dziś. Nie chce się szarpać i męczyć.
![]()
Nie masz powodu do zmartwieniaJa jak się dotykam to nic tam nie czuję, a powinnam już ? To 8 tydzień ?